Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για  την διοργάνωση του champions league, με τον αγώνα ανάμεσα σε Ίντερ – Σέριφ. Η Ίντερ είχε το πάνω χέρι, όμως δεν μπορούσε να δημιουργήσει τελικές με μεγάλη ευκαιρία. Μία στημένη φάση, ένα κόρνερ στο 34ο λεπτό, έδωσε την ευκαιρία στον Έντιν Τζέκο να ξεδιπλώσει την ποιότητά του και με ένα […]

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για  την διοργάνωση του champions league, με τον αγώνα ανάμεσα σε Ίντερ – Σέριφ.

Η Ίντερ είχε το πάνω χέρι, όμως δεν μπορούσε να δημιουργήσει τελικές με μεγάλη ευκαιρία. Μία στημένη φάση, ένα κόρνερ στο 34ο λεπτό, έδωσε την ευκαιρία στον Έντιν Τζέκο να ξεδιπλώσει την ποιότητά του και με ένα εξαιρετικό απευθείας σουτ χωρίς η μπάλα να σκάσει, έγραψε το 1-0.

Στο 2ο ημίχρονο, ο χρυσός σκόρερ της Σέριφ στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου” έκανε ξανά το θαύμα του έξω από την περιοχή. Αυτήν τη φορά με άπιαστη εκτέλεση φάουλ, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 52′.

Η Ίντερ αντέδρασε άμεσα, αξιοποίησε λάθος στην άμυνα των Μολδαβών και στο 58′ ο Τζέκο από εκτελεστής έγινε δημιουργός, για τον Αρτούρο Βιδάλ. Το γκολ του Στέφαν ντε Φράι ένα 10λεπτο αργότερα “κλείδωσε” τη νίκη για τους πρωταθλητές Ιταλίας, που ξεκόλλησαν από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Διαιτητής: Makkelie D. (Ολλ)Γήπεδο: Τζιουζέπε Μεάτσα (Σαν Σίρο) (Μιλάνο)

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ