Πολύ σημαντικός αγώνας για την Serie A ανάμεσα στην Γιουβέντους και την Ρόμα για την για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Χωρίς τους τραυματίες Ντιμπάλα και Ντε Λιχτ και ο Ραμπιό λόγω κορωνοϊού για την Γιουβέντους. Από την άλλη πλευρά στην Ρόμα είχαμε απόντες τους Σμόλινγκ και Σπινατσόλα. Περίπου 800 οπαδοί ταξίδεψαν από τη πρωτεύουσα […]

Πολύ σημαντικός αγώνας για την Serie A ανάμεσα στην Γιουβέντους και την Ρόμα για την για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Χωρίς τους τραυματίες Ντιμπάλα και Ντε Λιχτ και ο Ραμπιό λόγω κορωνοϊού για την Γιουβέντους. Από την άλλη πλευρά στην Ρόμα είχαμε απόντες τους Σμόλινγκ και Σπινατσόλα.

Περίπου 800 οπαδοί ταξίδεψαν από τη πρωτεύουσα στο Τορίνο.

Η Γιουβέντους πήρε προβάδισμα στο σκορ με ένα γκολ θεότρελο γκολ. Ποιο συγκεκριμένα ο Ντε Σίλιο έβγαλε σέντρα και πήρε την κεφαλιά ο Μπεντακούρ. Αλλά η μπάλα κόντραρε στο κεφάλι του Μοισε Κεν και στην συνέχεια με αρκετή περιπέτεια έγραψε το 1-0.

Οι Ρωμαίοι έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση, αλλά ο διαιτητής βιάστηκε να πάρει την απόφαση του και να δώσει πέναλτι.  Όταν στην συνέχεια της φάσης είχαμε γκολ με τον Έιμπραχαμ να σκοράρει. Τελικά το πέναλτι απέκρουσε ο Σέζνι.

Τέταρτη σερί νίκη για την γηπεδούχο με την υπογραφή των Κεν και Σέζνι

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρόμα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ