Επιστροφή στην δράση στην Ευρωπαϊκή διοργάνωση Europa League με την 4η αγωνιστική των ομίλων και τον ενδιαφέροντα αγώνα Γκενκ – Γουέστ Χαμ Μόσχας Διαιτητής: Stavrev A. (Βμκ), Γήπεδο: Cegeka Arena (Γκενκ) Σε παιχνίδι για τον 8ο όμιλο, Γκενκ και Γουέστ Χαμ χάρισαν μια όμορφη «παράσταση» με το τελικό 2-2. Να αφήνει περισσότερο ικανοποιημένους τους φιλοξενούμενους. Αν […]

Επιστροφή στην δράση στην Ευρωπαϊκή διοργάνωση Europa League με την 4η αγωνιστική των ομίλων και τον ενδιαφέροντα αγώνα Γκενκ – Γουέστ Χαμ Μόσχας

Διαιτητής: Stavrev A. (Βμκ)Γήπεδο: Cegeka Arena (Γκενκ)

Σε παιχνίδι για τον 8ο όμιλο, Γκενκ και Γουέστ Χαμ χάρισαν μια όμορφη «παράσταση» με το τελικό 2-2. Να αφήνει περισσότερο ικανοποιημένους τους φιλοξενούμενους. Αν και έχασαν τη νίκη στο 88΄. Με τον Σούτσεκ να σκοράρει σε λάθος εστία.

Οι Βέλγοι προηγήθηκαν με τον Πέιντσιλ στο 5΄. Αλλά ο Μπεν Ραχμά μετατράπηκε στον απόλυτο πρωταγωνιστή για τα «σφυριά», πετυχαίνοντας δύο γκολ (59΄, 82΄).

Τα οποία όμως δεν αποδείχθηκαν αρκετά για να δώσουν το τρίποντο που θα έδινε την πρόκριση από αυτή την αγωνιστική στην ομάδα του.

Η Γουέστ Χαμ παρ΄ όλα αυτά έχει 10 βαθμούς μετά από τέσσερις αγωνιστικές, με την Γκενκ να έχει 4 και να κινδυνεύει να χάσει τη δεύτερη θέση από μία εκ των Ραπίντ Βιέννης ή Ντιναμό Ζάγκρεμπ.


Όλα τα γκολ και οι φάσεις του αγώνα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa league

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ