Η Μπαρτσελόνα χρειάστηκε να πιεστεί για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ντιναμό Κιέβου. Για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.  Το γκολ του Ζεράρ Πικέ στο 36ο λεπτό ήταν αυτό που έδωσε την νίκη στους Μπλαουγκράνα. Με το 2ο ημίχρονο να είναι περισσότερο συντήρησης παρά δημιοργίας. Από την πλευρά τους οι Ουκρανοί δεν […]

Η Μπαρτσελόνα χρειάστηκε να πιεστεί για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ντιναμό Κιέβου. Για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. 

Το γκολ του Ζεράρ Πικέ στο 36ο λεπτό ήταν αυτό που έδωσε την νίκη στους Μπλαουγκράνα. Με το 2ο ημίχρονο να είναι περισσότερο συντήρησης παρά δημιοργίας.

Από την πλευρά τους οι Ουκρανοί δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του Τερ Στέγκεν.

Ταυτόχρονα το γκολ κόντρα στην Ντινάμο Κιέβου είναι ιδιαίτερο για τον Ζεράρ Πικέ καθώς ο στόπερ της Μπαρτσελόνα έπιασε τον Ρομπέρτο Κάρλος στην κορυφή των αμυντικών σκόρερ του Champions League με 16 γκολ και έχει ακόμη μέλλον.

Μπαρτσελόνα (Ρόναλντ Κούμαν): τερ Στέγκεν, Μινγκέθα (46′ Κοουτίνιο), Πικέ, Λενγκλέ, Άλμπα, ντε Γιόνγκ, Μπουσκέτς, Γκάβι (69′ Γκάβι), Ντεστ, ντε Γιόνγκ (46′ Φάτι), Ντεπάι (75′ Αγουέρο).

Ντινάμο Κιέβου (Μιρτσέα Λουτσέσκου): Μπουστσάν, Κεντζιόρα (78′ Τίμτσικ), Ζαμπάρνγι, Σιρότα, Μικολένκο, Σίντορτσουκ, Σαπαρένκο, Τσιγκάνοφ (85′ Καραβάεβ), Μπουγιάλσκι (85′ Ραμίρες), ντε Πένια (61′ Βίτινιο), Σουπριάχα (61′ Χάρμας).

Διαιτητής: Turpin C. (Γαλ)
,
Γήπεδο: Καμπ Νου (Βαρκελώνη)

Καταπληκτικό γκολ από τον Πικέ, ανοίγει το σκορ η Μπάρτσα.

Τα highlights της αναμέτρησης

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ