Παρακολουθείστε από την διοργάνωση του champions league, ανάμεσα σε Σάλτσμπουργκ – Βόλφσμπουργκ Η Red Bull Σάλτσμπουργκ δεν σταματάει να μοσχοπουλάει τους παικταράδες που ανατρέφει, αλλά δεν σταματάει να φτιάχνει καινούργιους. Μετά από τρεις αγωνιστικές στους ομίλους του Champions League παραμένει αήττητη, βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου της και με το ενάμιση πόδι στους 16 της […]

Παρακολουθείστε από την διοργάνωση του champions league, ανάμεσα σε Σάλτσμπουργκ – Βόλφσμπουργκ

Η Red Bull Σάλτσμπουργκ δεν σταματάει να μοσχοπουλάει τους παικταράδες που ανατρέφει, αλλά δεν σταματάει να φτιάχνει καινούργιους.

Μετά από τρεις αγωνιστικές στους ομίλους του Champions League παραμένει αήττητη, βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου της και με το ενάμιση πόδι στους 16 της διοργάνωσης.

Η καλή μέρα απέναντι στην Βόλφσμπουργκ φάνηκε από το πρωί. Μόλις στο τρίτο λεπτό ο Καρίμ Αντεγέμι έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με υπέροχο τρόπο έκανε το 1-0.

Μπορεί οι Γερμανοί να είχαν άμεση απάντηση με κεφαλιά του Νμετσά μετά από υπέροχο κόρνερ του Άρνολντ (15’, 1-1), όμως οι Αυστριακοί ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο και δικαιώθηκαν στην επανάληψη.

Ο Αντεγέμι έχασε την ευκαιρία να δώσει ξανά προβάδισμα στο ξεκίνημα της επανάληψης, όμως ο Όκαφορ με δύο γκολ (65’, 77’) ξέρανε τους Γερμανούς, έκανε το 3-1 και έστειλε την Σάλτσμπουργκ μόνη στην κορυφή του ομίλου.

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης

Σάλτσμπουργκ: Μόλις στο 3′ ανοίγει το σκορ με τον Αντεγέμι

Η ισοφάριση

Το 2-1 των γηπεδούχων

To 3-1 των γηπεδούχων

Τα highlights της αναμέτρησης

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ