Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για  την διοργάνωση του champions league, με τον αγώνα ανάμεσα σε  Λιλ – Σεβίλλη Από τη μάχη της Γαλλίας ανάμεσα στη Λιλ και τη Σεβίλλη κερδισμένη βγήκε η… Σάλτσμπουργκ! Οι «λιλουά» και οι Σεβιγιάνοι έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία στο «Stade Pierre-Mauroy» στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου. Το πρώτο ημίχρονο είχε αρκετά καλό ρυθμό με εκατέρωθεν […]

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για  την διοργάνωση του champions league, με τον αγώνα ανάμεσα σε  Λιλ – Σεβίλλη

Από τη μάχη της Γαλλίας ανάμεσα στη Λιλ και τη Σεβίλλη κερδισμένη βγήκε η… Σάλτσμπουργκ! Οι «λιλουά» και οι Σεβιγιάνοι έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία στο «Stade Pierre-Mauroy» στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου.

Το πρώτο ημίχρονο είχε αρκετά καλό ρυθμό με εκατέρωθεν ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. Στο 28′ οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ, με το σουτ του Ρενάτο Σάντσες να βγάζει εντυπωσιακά ο Μπόνο. Δύο λεπτά αργότερα ήρθε η… απάντηση του Οκάμπος με τους Ισπανούς να «αγγίζουν» το γκολ. Πριν βγει το ημίχρονο, οι Σούσο (δις) και Νάβας είχαν ακόμα τρεις καλές ευκαιρίες για τη Σεβίλλη.

Διαιτητής: Oliver M. (Αγγ)Γήπεδο: Σταντ Πιέρ-Μορόι (Βιλνέβ ντ’Ασκ)

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λιλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Σεβίλλη

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ