Παρακολουθείστε στιγμές από την διοργάνωση του Champions League και τον ενδιαφέρον αγώνα, Ίντερ – Ρεάλ Μαδρίτης. Με τον Κουρτουά να κατεβάζει ρολά και τον Ροντρίγκο να τιμωρεί την Ίντερ ένα λεπτό πριν το τέλος. Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε την τέλεια ληστεία μέσα στο Μιλάνο επί της Ίντερ (0-1). Όλα έδειχναν ένα στείρο 0-0 μέχρι που […]

Παρακολουθείστε στιγμές από την διοργάνωση του Champions League και τον ενδιαφέρον αγώνα, ΊντερΡεάλ Μαδρίτης.

Με τον Κουρτουά να κατεβάζει ρολά και τον Ροντρίγκο να τιμωρεί την Ίντερ ένα λεπτό πριν το τέλος. Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε την τέλεια ληστεία μέσα στο Μιλάνο επί της Ίντερ (0-1).

Όλα έδειχναν ένα στείρο 0-0 μέχρι που ένα λεπτό πριν το τέλος, ένας όμορφος συνδυασμός ανάμεσα σε Βαλβέρδε, Καμαβινγκά, έφερε τον Ροντρίγκο σε θέση βολής. Κι εκείνος με βολέ έκανε το 0-1 (89’). Αφήνοντας ξερούς τους Ιταλούς!

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Μπαστόνι, Ντε Φράι, Σκρίνιαρ, Πέρισιτς (55′ Ντιμάρκο), Τσαλχάνογλου (65′ Βιντάλ), Μπρόζοβιτς, Μπαρέλα (84′ Βετσίνο), Νταρμιάν (55′ Ντάμφρις), Μαρτίνεζ (65′ Κορέα), Τζέκο

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρβαγιάλ, Μιλιτάο, Φερνάντεζ, Αλάμπα, Μόντριτς (80′ Καμαβινγκά), Κασεμίρο, Βαλβέρδε, Λούκας (66′ Ροντρίγο), Μπενζεμά, Βινίσιους Τζούνιορ (92′ Ασένσιο)

Όλα τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές του παιχνιδιού!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ