Σαλάτα τα έκανε  η ΑΕΚ  στην Κρήτη! Ισόπαλη με 3-3 κοντρα στον ΟΦΗ.  Η ΑΕΚ πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων με Αραούχο (15′), Τσούμπερ (41′) και Ανσαριφάρντ (65′), παίζοντας με παίκτη λιγότερο από το 36′ λόγω αποβολής του Λιβάι Γκαρσία, και όλα έδειχναν ότι θα περάσει με ένα πειστικό διπλό από την Κρήτησ. Ωστόσο ο ΟΦΗ […]

Σαλάτα τα έκανε  η ΑΕΚ  στην Κρήτη! Ισόπαλη με 3-3 κοντρα στον ΟΦΗ.

 Η ΑΕΚ πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων με Αραούχο (15′), Τσούμπερ (41′) και Ανσαριφάρντ (65′), παίζοντας με παίκτη λιγότερο από το 36′ λόγω αποβολής του Λιβάι Γκαρσία, και όλα έδειχναν ότι θα περάσει με ένα πειστικό διπλό από την Κρήτησ. Ωστόσο ο ΟΦΗ από το 78′ και μετά έκανε ένα απίστευτο come back. Ο Νέιρα στο 78′ και στο 84′ και ο Βούρος στις καθυστερήσεις (92′) έκαναν το 0-3… 3-3 που ήταν και το τελικό σκορ! Πολλά παράπονα από την ΑΕΚ για τη διαιτησία του Φωτιά.

Το ματς

Η ΑΕΚ ξεκινησε με φόρα από το προηγούμενο παιχνίδι. Ο Άμραμπατ διεκδίκησε την μπάλα, αυτή έφτασε στον Αραούχο που βρήκε χώρο να σουτάρει έξω από την περιοχή με το αριστερό σημαδεύοντας τη γωνία του Επασί για το 0-1.

Σε μία ανύποπτη φάση όμως ξεκίνησαν τα προβλήματα. Ο Λάμπρου κράτησε παρατεταμένα τον Λιβάι Γκαρσία, ο Νέιρα από πίσω έσπρωξε τον εξτρέμ της ΑΕΚ και αυτός στη συνέχεια απώθησε τον Νέιρα, ο οποίος έπεσε στο έδαφος.

Αυτή η εξέλιξη όμως δεν αποσυντόνισε την Ένωση, η οποία στο 41′ πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με σκόρερ τον Τσούμπερ.

Στο 65′ ο Σάκχοφ εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα του Νέιρα, τροφοδότησε τον Ανσαριφάρντ, ο οποίος μέσα στην περιοχή κατέβασε και με αριστερό σουτ τελείωσε όμορφα τη φάση για το 0-3.

Και εκεί ξεκινάει η …παράνοια!

Πρώτο γκολ για τους γηπεδούχους! Γκαγέγος εκτέλεσε το φάουλ, ο Νέιρα πετάχτηκε και αφύλακτος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Στάνκοβιτς.

Έξι λεπτά αργότερα, στο 84′, Λε Ταλέκ και Σιμάνσκι «κόλλησαν» και ο Νέιρα δεν πέταξε την ευκαιρία, πλασάροντας τον Στάνκοβιτς για το 2-3.

Η ψυχολογία είχε αλλάξει ολοκληρωτικά και στο 92′ μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Βούρος από κοντά πλάσαρε και έγραψε το τελικό 3-3 με έναν ανέλπιστο τρόπο!

ΟΦΗ – ΑΕΚ 3-3 HIGHLIGHTS

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΟΦΗ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ