Φινάλε ομίλων στην διοργάνωση του Champions League, με την 6η αγωνιστική και την ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ Αταλάντα – Βιγιαρεάλ. Θυμίζουμε πως το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο για το βράδυ Τετάρτης. Όμως λόγω κακοκαιρίας δεν κατάφερε να διεξαχθεί στην ώρα του. Η Αταλάντα που έμεινε ισόπαλη (3-3) στην έδρα της Γιουνγκ Μπόις και κρατούσε ανοιχτή την πρόκριση […]

Φινάλε ομίλων στην διοργάνωση του Champions League, με την 6η αγωνιστική και την ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ Αταλάντα – Βιγιαρεάλ.

Θυμίζουμε πως το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο για το βράδυ Τετάρτης. Όμως λόγω κακοκαιρίας δεν κατάφερε να διεξαχθεί στην ώρα του.

Η Αταλάντα που έμεινε ισόπαλη (3-3) στην έδρα της Γιουνγκ Μπόις και κρατούσε ανοιχτή την πρόκριση στους «16» μέσω της 2ης θέσης. Για να την κατακτήσει έπρεπε να νικήσει τη Βιγιαρέαλ. Αν έφερνε «Χ» θα όδευε προς τα πλέι οφ του Γιουρόπα ως 3η, αν έχανε και νικούσε η Γιουνγκ Μπόις, θα κατέληγε τελευταία και η ευρωπαϊκή πορεία της θα τελείωνε για φέτος.

Αντιμέτωπη της η Βιγιαρεάλ, με τον Έμερι να ξεκινάει στο βασικό σχήμα και την επίθεση τους Μορένο και Ντανζούμα Γκρένεβελντ (που ξεπέρασε τον τραυματισμό του). Αντίθετα, σημαντική απώλεια αυτή του τιμωρημένου πολύτιμου μεσοεπιθετικού Γέρεμι Πίνο.

5ο λεπτό και λάθος της Αταλάντα στο γήπεδο της Βιγιαρεάλ. Με μία κάθετη ο Χρούνεφελντ βρίσκεται μόνος του στο γήπεδο των Ιταλών και το διασχίζει μέχρι να φτάσει στη μεγάλη περιοχή και να πλασάρει κάτω από τα πόδια του τερματοφύλακα.

Λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου ο Καπού διπλασιάζει τα τέρματα των Ισπανών και μοιάζει να “κλειδώνει” τη 2η θέση.

0-2 και δύσκολο έργο για τους Μπεργκαμάνσκι στο Β μέρος.

Στο 54 ο Αρνάουτ Χρούνεφελντ έγραψε το 0-3 για την Βιγιαρεάλ. Όμως αυτό ξύπνησε την Αταλάντα. 1-3 με τον Ρουσλάν Μαλινόβσκι  και 2-3 10 λεπτά από το τέλος με τον Ντουβάν Σαπάτα.

Από κει και πέρα η γηπεδούχος ομάδα έβγαλε ψυχή. Όμως ήταν αργά. 2 μεγάλες στιγμές για τους παίκτες της Αταλάντα, όμως τ τελικό 2-3 ήρθε για να λυτρώσει το “κίτρινο υποβρύχιο”.

Διαιτητής: Taylor A. (Αγγ)Γήπεδο: Γκέβις Στάντιουμ (Μπέργκαμο)

Δείτε τα κορυφαία στιγμιότυπα της αναμέτρησης

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αταλάντα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ