Αναμέτρηση στον Μπέργκαμο ανάμεσα στην Αταλάντα και την Ρόμα. Για λογαριασμό της Serie A! Πριν από το ματς με την Ρόμα, η Αταλάντα έχει να επιδείξει έξι νίκες σε ισάριθμα ματς με αντιπάλους κατά σειρά τις: Κάλιαρι, Σπέτσια, Γιουβέντους, Βενέτσια, Νάπολι και Βερόνα. Μετά το γκολ του Έιμπραχαμ στο 1ο λεπτό, η Αταλάντα δείχνει επηρεασμένη […]

Αναμέτρηση στον Μπέργκαμο ανάμεσα στην Αταλάντα και την Ρόμα. Για λογαριασμό της Serie A!

Πριν από το ματς με την Ρόμα, η Αταλάντα έχει να επιδείξει έξι νίκες σε ισάριθμα ματς με αντιπάλους κατά σειρά τις:

Κάλιαρι, Σπέτσια, Γιουβέντους, Βενέτσια, Νάπολι και Βερόνα.

Μετά το γκολ του Έιμπραχαμ στο 1ο λεπτό, η Αταλάντα δείχνει επηρεασμένη αρνητικά. Με τους τζαλορόσι να κερδίζουν μάλιστα φάουλ σε εξαιρετική θέση λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή (σε μαρκάρισμα εις βάρος του Τζανιόλο). Και τον Βερτού να στέλνει τη μπάλα άουτ με την απευθείας εκτέλεση που επιχείρησε.

Η Ρόμα ήταν τρομερή στο transition και πληγώνει για δεύτερη φορά στην κόντρα στην Αταλάντα.

Ο Βερτού με υπέροχη κάθετη πάσα βρήκε τον Τζανιόλο και εκείνος μπήκε στη μεγάλη περιοχή για να νικήσει με αριστερό πλασέ τον Μούσο, κάνοντας το 2-0 με το πρώτο του γκολ στη φετινή Serie A.

Η Αταλάντα ξαναμπήκε στο ματς μειώνοντας σε 2-1. Με τον Μουριέλ να κάνει το σουτ εκτός περιοχής και τη μπάλα να βρίσκει στο σώμα του Κριστάντε, για να ξεγελάσει τον Πατρίσιο και να καταλήξει στα δίχτυα της Ρόμα.

Ο Γκασπερίνι συνέχισε τις κινήσεις του από τον πάγκο για να φρεσκάρει τους μπεργκαμάσκι από τη μέση και μπροστά. Με τον Μίραντσουκ να παίρνει τη θέση του Πάσαλιτς στο 64ο λεπτό.

Εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Βερτού από τα δεξιά, με τον Σμόλινγκ να πετάγεται στο δεύτερο δοκάρι. Και με προβολή να αφήνει άγαλμα τον Μούσο δίνοντας προβάδισμα δύο γκολ στην Ρόμα.

Δέκα λεπτά μετά το γκολ του Σμόλινγκ, χτυπάει και πάλι η Ρόμα. Με τον Έιμπραχαμ να κάνει το πλασέ μέσα από την περιοχή και να γράφει το 4-1 γαι τους Ρωμαίους.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αταλάντα

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρόμα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ