Επιστροφή στην δράση για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του champions league, ανάμεσα σε Αταλάντα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μεγάλο ματς στον 6ο όμιλο, με την Αταλάντα να υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θέλοντας ρεβάνς για την ήττα με ανατροπή στο «Ολντ Τράφορντ». Σε εκείνο το παιχνίδι οι Μπεργκαμάνσκι είχαν προηγηθεί με 0-2. Με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όμως […]

Επιστροφή στην δράση για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του champions league, ανάμεσα σε Αταλάντα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μεγάλο ματς στον 6ο όμιλο, με την Αταλάντα να υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θέλοντας ρεβάνς για την ήττα με ανατροπή στο «Ολντ Τράφορντ».

Σε εκείνο το παιχνίδι οι Μπεργκαμάνσκι είχαν προηγηθεί με 0-2. Με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όμως να βρίσκει ψυχολογία και να γυρίζει το ματς.

Έχοντας σε εξαιρετικό βράδυ τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Διαιτητής: Vincic S. (Σλο)
,
Γήπεδο: Γκέβις Στάντιουμ (Μπέργκαμο)

1 – 0 στο 12′ – Ο Josip Ilicic κάνει ένα χαμηλό σουτ από την άκρη της περιοχής στο κέντρο της εστίας και σκοράρει Ο Duvan Zapata έδωσε την ασίστ.

1 – 1 στο 46΄- Ο Bruno Fernandes δίνει στον Cristiano Ronaldo μια ωραία πάσα μέσα στην περιοχή. Όμορφο τελείωμα με σουτ ακριβείας μέσα από το αριστερό δοκάρι.

2 – 1 στο 58′ – Ο διαιτητής Slavko Vincic δείχνει σέντρα μετά τη χρήση του VAR, και οι παίκτες της Αταλάντα σε έξαλλους πανηγυρισμούς για το γκολ του Ζαπάτα.

2 – 2 στο 91΄- Ο Cristiano Ronaldo παίρνει την μπάλα στην άκρη της περιοχής και κάνει ένα απευθείας σουτ χωρίς κανένα δισταγμό. Βρίσκει ωραία την μπάλα και την στέλνει κατευθείαν στην κάτω αριστερή γωνία.

Δείτε τα κορυφαία στιγμιότυπα της αναμέτρησης

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αταλάντα

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ