Ο αγώνας είχε ρυθμό και πολύ δύναμη, αλλά οι κακές καιρικές συνθήκες και ειδικά ο πολύ δυνατός αέρας δεν επέτρεψε να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο.

Όταν στους 4 τελευταίους αγώνες δεν εχεις νίκη, τότε κάτι δεν πάει καλά για τον Ολυμπιακό. Χωρίς νίκη και κουλούρια στην συνάντηση για την 24η αγωνιστική μεταξύ Ολυμπιακός Β και Ηρακλής.

Η δεύτερη ομάδα των ερυθρόλευκων υποδέχτηκε στου Ρέντη τον Ηρακλή αλλά δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο. Έτσι παρέμεινε στην 8η θέση και χωρίς νίκη στην τελευταία τετράδα αγώνα. Από την άλλη πλευρά ο Ηρακλής βρίσκεται στην 5η θέση.

Ο αγώνας είχε ρυθμό και πολύ δύναμη, αλλά οι κακές καιρικές συνθήκες και ειδικά ο πολύ δυνατός αέρας δεν επέτρεψε να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’: Τζολάκης, Καρμπόβνικ (89′ Νταμπό), Αποστολόπουλος, Κινκουέ, Μπαγκαλιάνης, Ντόι, Σουρλής, Κωστή (71′ Νίκολιτς), Λιάτσος (66′ Μαρίνος), Μπα, Βοΐλης (89′ Πινακάς)

ΗΡΑΚΛΗΣ: Παλαβράκης, Πήλιος, Σγουρής (46′ Χρουσιέλ), Α. Παπαστεριανός, Πανάγου, Τομάς (92′ Γιουμπιτάνα), Ναπολιτάνο (77′ Σίλβα), Πατράλης, Μασούρας (77′ Κάκκο), Άλεξιτς, Καρτσαμπάς (92′ Μπαστακός)

Οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης μεταξύ του ΟΣΦΠ Β’ και του Ηρακλή, στο πλαίσιο του αγώνα για την 24η αγωνιστική της Super League 2.




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ