Φινάλε ομίλων στην Ευρωπαϊκή διοργάνωση Europa League.  Συνάντηση για την 6η αγωνιστική ανάμεσα σε Αντβέρπ – Ολυμπιακός Οι ερυθρόλευκοι παρατάχθηκαν με 4-3-3 με τον Μαντί Καμαρά να είναι στον άξονα μαζί με Μπουχαλάκη και Εμβιλά. Ο Τικίνιο στην κορυφή με τον Αραμπί στον πάγκο, ενώ στα εξτρέμ αγωνίστηκαν Ρόνι Λόπες και Ονιεκούρου, με τον Μασούρα […]

Φινάλε ομίλων στην Ευρωπαϊκή διοργάνωση Europa League.  Συνάντηση για την 6η αγωνιστική ανάμεσα σε Αντβέρπ – Ολυμπιακός

Οι ερυθρόλευκοι παρατάχθηκαν με 4-3-3 με τον Μαντί Καμαρά να είναι στον άξονα μαζί με Μπουχαλάκη και Εμβιλά. Ο Τικίνιο στην κορυφή με τον Αραμπί στον πάγκο, ενώ στα εξτρέμ αγωνίστηκαν Ρόνι Λόπες και Ονιεκούρου, με τον Μασούρα να μένει εκτός επίσης.

Το αποψινό βράδυ δεν ήταν απλή ιστορία για τον Ολυμπιακό. Είχε τελειώσει την πρόκριση η ομάδα του Πειραιά, αλλά ήθελε και το διπλό στην Αμβέρσα για να ελπίζει στην ανατροπή της τελευταίας στιγμής προκειμένου να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο και την πρόκριση στους «16» του Europa League. Οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν συγκεντρώσει εννιά βαθμούς, πριν την σέντρα, μετά τις νίκες επί της Αντβέρπ και τα δύο τρίποντα με τη Φενέρμπαχτσε.

Διαιτητής: Di Bello M. (Ιτα)Γήπεδο: Μποσουιλστάντιον (Αντβέρπ)

Αντβέρπ – Ολυμπιακός 1 – 0

Από νωρίς βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο ο Ολυμπιακός. Μόλις στο 7ο λεπτό είχαμε το γκολ που δεν περιμέναμε.

Ο Michel-Ange Balikwisha πήρε μια καλή πάσα και με ένα όμορφο σκαφτό σουτ από μέση απόσταση, έστειλε την ψηλά στη δεξιά γωνία, χωρίς να δώσει ελπίδες στον τερματοφύλακα της Ελληνικής ομάδας.

Σε όλο το πρώτο ημίχρονο ο φιλοξενούμενος δεν ήταν καλός σε αντίθεση με την Αντβέρπ που θα μπορούσε να έχει πετύχει και δεύτερο γκολ. Χαρακτηριστικό της μέτριας εμφάνισης της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς είναι ότι δεν έκανε καμία κλασική ευκαιρία για γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τρεις αλλαγές για τον Ολυμπιακό. Μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο Μασούρας, Αγκιμπού Καμαρά και Μασούρας.

Η εικόνα όμως παρέμενε ίδια χωρίς ενέργεια, και χωρίς τις καλές φάσεις στην εστία των Βέλγων. O Ολυμπιακός δεν κατάφερε να βγάλει σοβαρή αντίδραση στην επίθεση. Ταυτόχρονα, παρουσιάζει μεγάλες αμυντικές αδυναμίες στις αντεπιθέσεις των Βέλγων.

Τελικά η ήττα ήρθε φυσιολογικά αν και θα μπορούσε να είχε δεχτεί και δεύτερο γκολ η Ελληνική ομάδα.

Όλα τα γκολ και οι φάσεις του αγώνα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa league

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ