Όταν στους 9 τελευταίους αγώνες έχεις μόνο μία νίκη, τότε κάτι δεν πάει καλά για την δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού. Πρωταγωνιστής του αγώνα και μεγάλος νικητής ο Αλμωπός Αριδαίας, που κέρδισε 3-0 τον Ολυμπιακού Β’ ισοβαθμεί μαζί του στην 5η θέση με 18 βαθμούς. Ξεχωριστή η παρουσία του Χρήστου Ρόβα που έδωσε το προβάδισμα στο […]

Όταν στους 9 τελευταίους αγώνες έχεις μόνο μία νίκη, τότε κάτι δεν πάει καλά για την δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού.

Πρωταγωνιστής του αγώνα και μεγάλος νικητής ο Αλμωπός Αριδαίας, που κέρδισε 3-0 τον Ολυμπιακού Β’ ισοβαθμεί μαζί του στην 5η θέση με 18 βαθμούς.

Ξεχωριστή η παρουσία του Χρήστου Ρόβα που έδωσε το προβάδισμα στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και σχεδόν με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους σκόραρε ξανά και έδωσε προβάδισμα νίκης στην ομάδα του. Τελικά βρήκε και τρίτο στο φινάλε του αγώνα και έγραψε το τελικό 3-0 για τον Αλμωπό ο Πρίκας.

Τίποτα το θετικό από την ομάδα του Ολυμπιακού που δείχνει μια εντελώς διαφορετική εικόνα από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Το buzzer-beater του Ρόβα έφερε το 1-0 

Ο Ρόβας έχοντας πέσει στο έδαφος σκόραρε, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου.

Ξανά ο Ρόβας στα 100″ του 2ου και 2-0

Όπως τελείωσε το πρώτο ημίχρονο έτσι το ξεκίνησε ο Χρήστος Ρόβας. Με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0 για την ομάδα του κόντρα στον ΟΣΦΠ Β’, βάζοντας γερές βάσεις για την νίκη.

Ο Πρίκας «σφραγίζει» τη νίκη με 3-0

Ο Πρίκας έκανε το 3-0 και έδωσε διαστάσεις θριάμβου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ