Η 12η αγωνιστική της Super League συνεχίστηκε με δυνατές μονομαχίες και το αθηναϊκό ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού. Για την Ένωση ο Γκαρσία μπήκε στην διάθεση του Γιαννίκη, καθώς έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμτώπιζε. Εκτός έμεινε ο θετικός στον κορονοϊό ο Ανσαριφάρντ. Από την άλλη πλευρά ο Γιοβάνοβιτς είχε για το παιχνίδι στην διάθεση […]

Η 12η αγωνιστική της Super League συνεχίστηκε με δυνατές μονομαχίες και το αθηναϊκό ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού. Για την Ένωση ο Γκαρσία μπήκε στην διάθεση του Γιαννίκη, καθώς έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμτώπιζε. Εκτός έμεινε ο θετικός στον κορονοϊό ο Ανσαριφάρντ.

Από την άλλη πλευρά ο Γιοβάνοβιτς είχε για το παιχνίδι στην διάθεση του τους Λούντκβιστ και Καρλίτος. Οι οποίοι ήταν ετοιμοπόλεμοι.

Ένα παιχνίδι με αρκετό ενδιαφέρον, με την ΑΕΚ να χρειάζονταν μόνο νίκη για να παραμείνει σε τροχιά τίτλου. Και τον Παναθηναϊκό να θέλει θετικό αποτέλεσμα για να συνεχίσει το σερί και να μείνει ψηλά.

Άφιξη της αποστολής της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Μοχαμάντι, Σιμάνκσι, Σιμόες, Μάνταλος, Λιβάι Γκαρσία, Άμραμπατ, Αραούχο

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σάρλια, Κώτσιρας, Πέρεθ, Αϊτόρ, Μαουρίσιο Βιγιαφάνιες, Παλάσιος, Μακέντα

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 1 – 0

Η ΑΕΚ μπήκε καλύτερα στον αγώνα και ευτύχησε με το καλημέρα να βρεθεί μπροστά στο σκορ. Μόλις στο δεύτερο λεπτό. Πολύ καλή συνεργασία Γκαρσία, Μάνταλου, Μοχαμάντι, ο Ιρανός  έβγαλε σέντρα από αριστερά, ο Σιμάνσκι ήταν εντελώς μόνος έξω από τη μικρή περιοχή και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Το γρήγορο γκολ έκανε τον προπονητή της ΑΕΚ να γυρίσει λίγο την ομάδα και να κοιτάξει περισσότερο την άμυνα του. Αποτέλεσμα ήταν να δώσει το 67% της κατοχής στον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός είχε κακές τελικές επιλογές.

Έχασαν και οι δύο ομάδες καλές ευκαιρίες για να είχαμε μεγαλύτερο σκορ στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος μια από τα ίδια. Ο Παναθηναϊκός να έχει μεγαλύτερο έλεγχο, και να χάνει μια πολύ μεγάλη ΤΡΙΠΛΗ ευκαιρία στο 57′ για το 1-1.

Η μονομαχία του ΟΑΚΑ συνεχίστηκε στο ίδιο τέμπο, και όσο περνούσε ή ώρα ο Παναθηναϊκός άσκησε μεγάλη πίεση. Χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν οι διπλάσιες τελικές του Παναθηναϊκού απ’ της ΑΕΚ. , με τους πράσινους να αδικούνται από το 1-0. Πολύ παθητική η Ένωση στο 2ο ημίχρονο, έχει μόλις ένα σουτ. Οι φίλαθλοι δυσανασχέτησαν με την παθητική στάση της ΑΕΚ.

Στα χασομέρια η ΑΕΚ βρήκε απροετοίμαστο τον Παναθηναϊκό και ο Τσούμπερ έκανε το 2-0, αλλά ακυρώθηκε με χρήση var.

Την νίκη ο δικέφαλος και τις εντυπώσεις οι πράσινοι.

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα

Καταπληκτική σέντρα του Μοχαμαντί, ο Σιμάνσκι με κεφαλιά το 1-0

Εκτίναξη Μπρινιόλι στο σουτ του Λιβάι

Ο τραυματισμός του Βράνιες σε διεκδίκηση της μπάλας

Απίστευτη ευκαιρία με Παλάσιος και Αιτόρ – Σωτήρια επέμβαση Στάνκοβιτς

Ακυρώθηκε ως οφσάιντ το γκολ του Τσούμπερ

Σκόραρε ξανά ο Τσούμπερ – Ο VAR εδειξε ξανά οφσάιντ

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ