Η ΑΕΚ συνεχίζει να απογοητεύει στους ομίλους του Champions League με 3/3 ήττες στα μέχρι τώρα. Στο Ελληνικό πρωτάθλημα προσπαθεί να βγάλει αντίδραση και να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο. Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων υποδέχτηκε τον Κολοσσό Ρόδου για την 6η αγωνιστική, με σκοπό την τρίτη συνεχόμενη νίκη της. Ο Κολοσσός μπήκε πολύ δυνατά στην […]

Η ΑΕΚ συνεχίζει να απογοητεύει στους ομίλους του Champions League με 3/3 ήττες στα μέχρι τώρα. Στο Ελληνικό πρωτάθλημα προσπαθεί να βγάλει αντίδραση και να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο.

Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων υποδέχτηκε τον Κολοσσό Ρόδου για την 6η αγωνιστική, με σκοπό την τρίτη συνεχόμενη νίκη της.

Ο Κολοσσός μπήκε πολύ δυνατά στην πρώτη περίοδο και πήρε μια διαφορά δέκα πόντων (16-26) με τον Χατζηδάκη να τον παίρνει από το χέρι στο σκοράρισμα με 8 πόντους, και για την ΑΕΚ ξεχώρισε ο δ που πέτυχε 10 πόντους. Τα τρίποντα των Ροδιτών έκαναν την διαφορά με 4/6.

Στην δεύτερη περίοδο η ένωση έβγαλε αντίδραση και κάλυψε την διαφορά αρχικά, αφού παρουσιάστηκε πιο εύστοχη και με λιγότερα λάθη. Κατάφερε να μπλοκάρει τον φιλοξενούμενο, και αυτό φαίνεται ότι ο Χατζηδάκης έμεινε με τους 10 πόντους της πρώτης περιόδου. Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τις ομάδες στο 38-39.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε πιο δυνατά ο δικέφαλος και πήρε τα ηνία του σκορ. Έκλεισε την τρίτη περίοδο προηγούμενη με 63 – 61, και τα στατιστικά της ήταν 14/30 δίποντα, 9/22 τρίποντα, 8/12 βολές, 25 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 9 κλεψίματα, 11 λάθη, 4 μπλοκ.

Αμφίρροπή όλη αναμέτρηση, αλλά με τον Κολοσσό να μπαίνει πολύ δυνατά και με ευστοχία στα τρίποντα πέρασε ξανά μπροστά στο σκορ. Ο αγώνας ήταν ντέρμπι χωρίς καμιά ομάδα να μπορέσει να πάρει μια αξιόλογη διαφορά. Στο τελευταίο λεπτό ο φιλοξενούμενος βρέθηκε μπροστά με 5 πόντους και στα τελευταία δευτερόλεπτα, και με καλή διαχείριση, πήρε μια μεγάλη νίκη.

51%στα τρίποντα για την ομάδα της Ρόδου.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Φούφης – Συμεωνίδης – Κωνσταντινόπουλος.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-26, 38-39, 63-61, 80-85.

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα

Τα τρομερά γκολ-φάουλ του Ανγκόλα!

Εντυπωσιακό ανάποδο κάρφωμα του Βαουλέτ!

Η άστοχη τελευταία προσπάθεια της Ένωσης

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ