Η ΑΕΚ υποδέχεται τον επικίνδυνο Ατρόμητο που ψάχνει την πρώτη φετινή του νίκη στο ΟΑΚΑ, για την 6η αγωνιστική της Σούπερ λΙγκ 1. Ο Αργύρης Γιαννίκης για πρώτη φορά στον πάγκο του δικεφάλου και ξεκινάει ανακατεύοντας την τράπουλα, αφού είδαμε αλλαγές στην ενδεκάδα. Λάζαρος Ρότα και Σίμος Μήτογλου στη θέση των Μισελέν – Τζαβέλλα. Πολύ […]

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον επικίνδυνο Ατρόμητο που ψάχνει την πρώτη φετινή του νίκη στο ΟΑΚΑ, για την 6η αγωνιστική της Σούπερ λΙγκ 1.

Ο Αργύρης Γιαννίκης για πρώτη φορά στον πάγκο του δικεφάλου και ξεκινάει ανακατεύοντας την τράπουλα, αφού είδαμε αλλαγές στην ενδεκάδα. Λάζαρος Ρότα και Σίμος Μήτογλου στη θέση των Μισελέν – Τζαβέλλα.

Πολύ ενδιαφέρον είχε η είσοδος των ποδοσφαιριστών της γηπεδούχου που μπήκαν στο γήπεδο, έχοντας στην αγκαλιά της κουταβάκια, τα οποία ήταν για υιοθεσία. Μια πολύ όμορφη κίνηση από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Διαιτητής: Ιωάννου. Π. (Ελλ) – Γήπεδο: Ολυμπιακό Στάδιο “Σπύρος Λούης”

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Βρράνιες, Μήτογλου, Μοχαμάντι, Σιμάνσκι, Σιμόες, Γκαρσία, Τσούμπερ, Γέφτιτς, Αραούχο.

Ατρόμητος: Πίριτς, Καστεγιάνο, Βασιλαντωνόπουλος, Στρουγγής, Χατζησαΐας, Γκαλβάο, Ντένιτς, Σάλομον, Κλωναρίδης, Μουνίθ, Κουλούρης.

Ο αγώνας

Α Ημίχρονο

Η ΑΕΚ μπήκε αποφασισμένη να βρει το γρήγορο γκολ, αλλά με την πάροδο του χρόνου, η πίεση που έβγαζε έπεφτε. Τα τρεξίματα δεν είχαν πλέον ένταση και ο αγώνας ήταν ισορροπημένος.

Εκεί που ο Ατρόμητος είχε αρχίσει να δείχνει τα δόντια του, η γηπεδούχος μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Λιβάι Γκαρσία, που έβγαλε τον Αραούχο σε θέση βολής έγινε το 1-0. Σίγουρα οι εντολές από τον Γιαννίκη είναι το αποτέλεσμα και βάση αυτού λογική η εικόνα που είδαμε. Ο Ατρόμητος είχε μια καλή στιγμή, αλλά γενικά δεν δημιούργησε προβλήματα στην άμυνα της ΑΕΚ.

Β Ημίχρονο

Στην επανάληψη ο δικέφαλος μπήκε ξανά όπως και στο πρώτο καλύτερα από τον αντίπαλο του, έχασε δυο καλές ευκαιρίες και έδειχνε οτι είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα. Ο Ατρόμητος ακίνδυνος επιθετικά.

Πέναλτι το κέρδισε ο Λιβάι Γκαρσία που έπεσε από μαρκάρισμα του Γκαλβάο. Ο Παπαδόπουλος είδε τη φάση στο VAR. Το εκτέλεσε ο Ζούμπερ και απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου και στο ριμπάουντ ο Βράνιες έκανε το 2-0. Ακυρώθηκε όμως το γκολ αφού στο VAR φάνηκε ότι πριν εκτελεστεί το πέναλτι είχαν μπει παίχτες στην περιοχή. Εκτέλεσε ξανά ο Ζούμπερ και έκανε τελικά το 2-0.

Λίγα λεπτά αργότερα μετά από κόρνερ του Μάνταλου, ο Βράνιες πήδησε πιο ψηλά από όλους και έγραψε το 2-0. Αυτό που του ακυρώθηκε λίγο πριν το βρήκε ξανά.

Δίκαιη η επικράτηση της γηπεδούχου.

Οι καλύτερες στιγμές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατρόμητος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ