Η ΑΕΚ συνεχίζει να απογοητεύει τους φίλους της. Μετά την ήττα από την Τρεβίζο για τους ομίλους του Champions League επέστρεψε στο Ελληνικό πρωτάθλημα.  Υποδέχτηκε τον Άρη. Η ΑΕΚ με ρεκόρ 1-2 μετά από τρεις αγωνιστικές, ενώ ο Άρης με 1-2 επίσης. Κακό το ξεκίνημα και για τις δύο ομάδες. Χαμηλό σκορ στην αρχή του […]

Η ΑΕΚ συνεχίζει να απογοητεύει τους φίλους της. Μετά την ήττα από την Τρεβίζο για τους ομίλους του Champions League επέστρεψε στο Ελληνικό πρωτάθλημα.  Υποδέχτηκε τον Άρη.

Η ΑΕΚ με ρεκόρ 1-2 μετά από τρεις αγωνιστικές, ενώ ο Άρης με 1-2 επίσης. Κακό το ξεκίνημα και για τις δύο ομάδες.

Χαμηλό σκορ στην αρχή του αγώνα. Η ΑΕΚ πηγαίνει σε αργές οργανωμένες επιθέσεις, και ο Άρης σε πολύ γρήγορες. Αρχικά ο  Στέλιος Πουλιανίτης έδωσε επιθετικές ανάσες στον φιλοξενούμενο. Ισορροπία στην πρώτη περίοδο με 15 – 15.

Ο Πετρόπουλος παίρνει την κατάσταση πάνω του και με 8 συνεχόμενους πόντους δίνει το προβάδισμα στην ΑΕΚ στην 2η περίοδο. Με άξιο συμπαραστάτη τον Ίαν Χάμερ που βρήκε 11 πόντους με 4/4 δίποντα και 3/4 βολές,

Τελικά στο ημίχρονο η ΑΕΚ μπροστά σε ένα αγώνα κανονικό ντέρμπι με 38 – 33.

Στο δεύτερο μέρος ο δικέφαλος ήταν καλύτερος αν και δεν μπορούσε να πάρει διαφορά ασφαλείας. Ο Άρης με πολλές λάθος και βιαστικές αποφάσεις στην επίθεση. Ήταν μες τον αγώνα λόγο της άμυνας του. Πολύ καθοριστικός ο Πετρόπουλος.

Στο τέλος κυριολεκτικά ο Άρης έκανε την αντεπίθεση του και πέρασε μπροστά στο τελευταίο λεπτό. Ο Ζίριους Γουίλιαμς με καθοριστικά τρίποντα έβαλε τον φιλοξενούμενο στον αγώνα. 

Αλλά τελευταίος μίλησε ο Πετρόπουλος ξανά που έβαλε μεγάλο καλάθι και έκανε το 64-63. Έχασε την συμπληρωματική βολή αλλά ο Άρης στα 4″ που έμεναν δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα.

Οι διαιτητές: Κορομηλάς, Τζιοπάνος, Ανδρικόπουλος

ΑΕΚ (Δέδας): Κολόμ 9 (3/6 δίποντα, 1/7 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 3 κλεψίματα). Παππάς 4 (0/2 τρίποντα, 4/4 βολές, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ). Γκρίφιν 9 (3/4 δίποντα, 3/5 βολές, 7 ριμπάουντ), Βαουλέτ 6, Χάμερ 14 (5/7 δίποντα, 4/6 βολές, 5 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα). Πετρόπουλος 13 (2/3 δίποντα, 3/7 τρίποντα), Ανγκόλα 9 (1), Φιλιππάκος, Γέλοβατς, Μαυροειδής

ΑΡΗΣ (Καστρίτης): Κάουαν 8 (1), Λόκετ 2 (1/8 σουτ), Γουίλιαμς 17 (1/7 δίποντα, 5/14 τρίποντα). Χάνλαν 12 (2/10 δίποντα, 1/6 τρίποντα, 5/6 βολές, 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 7 λάθη), Κώττας 4, Τζούστον 12 (5/5 δίποντα, 2/2 βολές, 18 ριμπάουντ). Καμάρας, Φίνκε, Πουλιανίτης 8 (1 τρίποντο, 3 ασίστ, 4 κλεψίματα)

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα

Ο Ανδρέας Πετρόπουλος πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον Άρη, σκοράροντας με όλους τους τρόπους.

Με θεαματικό τρόπο σταμάτησαν τους παίκτες του Άρη οι Γκρίφιν και Χάμερ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Basketball Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ