Μέγας είσαι Ζλάταν και θαυμαστά τα έργα σου. Ο άσος της Μίλαν τι κι αν έκλεισε πριν λίγους μήνες δεν πτοείται. Συνεχίζει να γράφει ιστορία ο Σουηδός σούπερ σταρ! Δεν σταματάει να σκοράρει ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Από όταν ξεκίνησε την καριέρα του βρίσκει ακατάπαυστα στόχο στα αντίπαλα δίχτυα. Μικρές και μεγάλες ομάδες, έχουν δει τον […]

Μέγας είσαι Ζλάταν και θαυμαστά τα έργα σου. Ο άσος της Μίλαν τι κι αν έκλεισε πριν λίγους μήνες δεν πτοείται. Συνεχίζει να γράφει ιστορία ο Σουηδός σούπερ σταρ!

Δεν σταματάει να σκοράρει ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Από όταν ξεκίνησε την καριέρα του βρίσκει ακατάπαυστα στόχο στα αντίπαλα δίχτυα. Μικρές και μεγάλες ομάδες, έχουν δει τον τερματοφύλακά τους να μαζεύει τη μπάλα από τα δίχτυα. Γιατί; Γιατί προηγουμένως, έχει σκοράρει ο Σουηδός επιθετικός!

Θύμα του αυτή τη φορά ήταν η Βενέτσια. Η Μίλαν αντιμετώπισε, εκτός έδρας τη Βενέτσια για την 21η αγωνιστική της Serie A. Στο 3ο μόλις λεπτό της αναμέτρησης ο Ιμπραΐμοβιτς έγραψε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ!

Οι γηπεδούχοι ήταν το 125ο θύμα των ορέξεων του επιθετικού των «ροσονέρι», που σκοράρει 24 συνεχόμενα χρόνια. Πιο αναλυτικά, από το 1999 μέχρι το 2022 ο Ζλάταν έχει πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ σε κάθε χρόνο. Παράλληλα, η νεοφώτιστη Βενέτσια γίνεται η 125η ομάδα που βρίσκει δίχτυα κατά της. Όπως επίσης και η 80η στα Top5 πρωταθλήματα της Ευρώπης.

80 – Venezia are the 80th different team against which Zlatan #Ibrahimovic has scored in the Big-5 European leagues: since 2000, the Swedish player became only the 2nd player to reach this milestone, after Cristiano Ronaldo (on December 30 v Burnley). Multiplicity.#VeneziaMilan pic.twitter.com/yUkJbAIxDH

— OptaPaolo 🏆 (@OptaPaolo) January 9, 2022

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Legends

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ