Η Μίλαν σε λίγες ημέρες δίνει τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς και ταυτόχρονα τον πιο σημαντικό. Όλη η σεζόν για τους «Ροσονέρι» παίζεται στο Μπέργκαμο και στον αγώνα με την Αταλάντα. Με νίκη – και ισοπαλία υπό προϋποθέσεις – η ομάδα του Πιόλι καταφέρνει να πετύχει τον μεγάλο της στόχο. Να τερματίσει στην προνομιούχο 4αδα […]

Η Μίλαν σε λίγες ημέρες δίνει τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς και ταυτόχρονα τον πιο σημαντικό. Όλη η σεζόν για τους «Ροσονέρι» παίζεται στο Μπέργκαμο και στον αγώνα με την Αταλάντα. Με νίκη – και ισοπαλία υπό προϋποθέσεις – η ομάδα του Πιόλι καταφέρνει να πετύχει τον μεγάλο της στόχο. Να τερματίσει στην προνομιούχο 4αδα και να κερδίσει αυτόματα το εισιτήριο για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτός ήταν ο μεγάλος στόχος από το ξεκίνημα της σεζόν για τους Μιλανέζους. Η επιστροφή στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Αυτό πάλευαν και επεδίωκαν από τη πρώτη μέρα. Τώρα ήρθε η στιγμή που τα πάντα θα κριθούν σε ένα 90λεπτο. Απέναντί τους η εξαιρετική και τη φετινή σεζόν Αταλάντα. Οι «Ροσονέρι» θα τα δώσουν όλα για τη νίκη, καθώς μια ήττα μπορεί να αποβεί καταστροφική από πολλές απόψεις.

Αν η Μίλαν χάσει την τετράδα τότε πιθανότατα να βιώνει μια νέα… διάλυση.

Χακάν Τσαλχάνογλου και Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα περιμένουν την έκβαση του αγώνα στο Μπέργκαμο. Αν η Μίλαν ηττηθεί και χάσει το Τσάμπιονς Λιγκ τότε θα σταματήσουν κάθε συζήτηση ανανέωσης των συμβολαίων τους. Το χειρότερο όμως είναι πως αμφότεροι αναμένεται να μεταπηδήσουν ως ελεύθεροι στην αιώνια αντίπαλο Γιουβέντους.

Μια χρονιά που ξεκίνησε ονειρικά ενδέχεται να αποβεί καταστροφική.

Η ιστορία θα δείξει…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ