Το «φαινόμενο» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου απολογήθηκε για το… ασυνήθιστο κούρεμα που είχε κάνει κι είχε σχολιαστεί αρκετά το 2002! Ο Ρονάλντο μπορεί να πρωταγωνιστούσε στο χορτάρι για πολλούς λόγους επί χρόνια! Πρωταγωνιστούσε για τα γκολ του, για τις μαγικές του ενέργειες, για τα όσα περίτεχνα χάρισε στον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Όμως, το… μακρινό 2002 είχε πρωταγωνιστήσει […]

Το «φαινόμενο» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου απολογήθηκε για το… ασυνήθιστο κούρεμα που είχε κάνει κι είχε σχολιαστεί αρκετά το 2002!

Ο Ρονάλντο μπορεί να πρωταγωνιστούσε στο χορτάρι για πολλούς λόγους επί χρόνια!

Πρωταγωνιστούσε για τα γκολ του, για τις μαγικές του ενέργειες, για τα όσα περίτεχνα χάρισε στον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Όμως, το… μακρινό 2002 είχε πρωταγωνιστήσει και για το ιδιαίτερό του κούρεμα!

Ο ίδιος είχε κουρευτεί κάπως… παράξενα, με τα σχόλια να είναι κυρίως αρνητικά!

Μετά από 19 ολόκληρα χρόνια όμως, το «φαινόμενο» απολογήθηκε. Ο Βραζιλιάνος πρώην παίκτης ζήτησε συγγνώμη από όλες τις μανάδες. Ο λόγος, διότι πολλοί πιτσιρικάδες της εποχής, είχαν αντιγράψει το κούρεμα του πρώην άσου.

Ο Ρονάλντο είπε τα εξής: «Ήταν τραγικό! Ζητώ συγγνώμη από όλες τις μανάδες των οποίων οι γιοι έκαναν το ίδιο κούρεμα. Αφού το έκανα, πήγα στους συμπαίκτες μου και τους ρώτησα, σας αρέσει; Μου απάντησαν, όχι είναι χάλια!

Όμως, οι δημοσιογράφοι είδαν αυτό το μαλλί και σταμάτησαν να ασχολούνται με τον τραυματισμό μου», απαντώντας ουσιαστικά στο… γιατί το έκανε!

Δείτε το περιβόητο κούρεμα του Ρονάλντο:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρονάλντο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ