Ενώπιον του δικαστή θα καθίσει ο Βραζιλιάνος.

Σε ησυχία δεν κάθεται αυτό το παιδί ο Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος άσος έχει μπλεξίματα καθώς κατηγορείται από τον επενδυτικό σύλλογο DIS με θέμα την μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα το 2013.

Άνοιξε δικογραφία εναντίον του “Νει” και του μάνατζερ του αλλά και της οικογενειακής εταιρείας N & N. Ισπανός δικαστής ζήτηση ποινή φυλάκισης 2 ετών για τον Βραζιλιάνο, καθώς και τριετή απαγόρευση άσκησης επιχειρηματικής δραστηριότητας και πρόστιμο 10 εκατομμυρίων ευρώ για υπόθεση υπεξαίρεσης. Στη δική επιπλέον κατηγορείται και η πρώην ομάδα του Νεϊμάρ, η Σάντος.

Ο επενδυτικός σύλλογος που κατείχε μέρος των μεταγραφικής δικαιωμάτων του Βραζιλιάνου ισχυρίζεται ότι πήρε λιγότερα χρήματα από αυτά που έπρεπε για τη μεταγραφή του στους Καταλανούς. Επίσης, στο δικαστικό έγγραφο που κυκλοφόρησε χθες αναφέρει ότι η Μπαρτσελόνα είχε ξεκινήσει συζητήσεις και διαπραγματεύσεις με τον Νεϊμάρ το 2011 και του είχε δώσει και 40 εκατομμύρια ευρώ πριν λήξει το συμβόλαιό του με την Σάντος το 2014, εμποδίζοντας έτσι άλλες ομάδες να μπουν στη διαδικασία απόκτησης του.

Η δική θα γίνει στις 17 Οκτωβρίου στη Βαρκελώνη και ως τώρα και ο Νεϊμάρ και ο μάνατζερ του έχουν αρνηθεί τις κατηγορίες.

 

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νειμαρ

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ