Η μητέρα του Νειμάρ έπεσε ξανά θύμα κακοποίησης.

Η μητέρα του Νειμάρ δεν περνά καλά. Η Ναντίν Γκονσάλβες διανύει δύσκολες ώρες στο γάμο της. Ο άνδρας της, Τιάγκο Ράμος είναι ιδιαίτερα βίαιος και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει κακοποιήσει τη γυναίκα του.

Τις τελευταίες μέρες η μητέρα του Βραζιλιάνου σταρ έπεσε ξανά θύμα στις επιθετικές ορέξεις του συζύγου της, όπως αναφέρει ο “τύπος” της πατρίδας του. Είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Αν και από το περιβάλλον του παίκτη επιμένουν ότι η σχέση των δύο έληξε πριν από μήνες, ένα νέο επεισόδιο βίας σημειώθηκε σε μια μυστική συνάντηση που είχαν στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Αποτέλεσμα ήταν η Ναντίν να εγκαταλείψει την περιοχή και να επιστρέψει στη  Σάντος.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε ο δημοσιογράφος Γκαμπριέλ Περλίνε, ο πρώην ποδοσφαιριστής, gamer και influencer, ένας καυγάς τους ήταν η αφορμή που αντέδρασε  βίαια  σε ένα διαμέρισμα που είχαν νοικιάσει.

«Οι γείτονες άκουσαν κραυγές, βρισιές, τον θόρυβο από μπουκάλια που πετούσαν στο πάτωμα και τη φωνή μιας γυναίκας που έκλαιγε», αναγράφει το δημοσίευμα.

Η κακοποιημένη γυναίκα έφυγε από το σπίτι, πήγε στη Σάντος και ζήτησε από την ασφάλεια του κτιρίου να μην αφήσει το αγόρι της να επιστρέψει στο σπίτι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Legends

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νειμαρ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ