Ο Μοχάμεντ Σαλάχ αποδεικνύει πως είναι σπουδαίος εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ αποδεικνύει πως είναι σπουδαίος εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Ο επιθετικός της Λίβερπουλ μέσω του Salah Foundation στηρίζει ασταμάτητα κάθε συνάνθρωπό του που έχει ανάγκη.

Τα εκατομμύρια που κερδίζει από το ποδόσφαιρο ο 30χρονος άσος των «ρεντς» φροντίζει κάποια από αυτά να τα προσφέρει σε άτομα που τα χρειάζονται. Οι δωρεές του «Φαραώ» είναι αμέτρητες και αυτός είναι και ένας από τους λόγους άλλωστε που στο «The Giving List» και στη λίστα που δημοσιεύθηκε από το «The Times» με τους 100 μεγαλύτερους φιλάνθρωπους που δραστηριοποιούνται στην Μεγάλη Βρετανία ο Μοχάμεντ Σαλάχ βρίσκεται στην όγδοη θέση.

Ο Αιγύπτιος άσος της Λίβερπουλ έχει δωρίσει το 6% της περιουσίας του, δηλαδή ένα ποσό που υπολογίζεται στα 41 εκατομμύρια ευρώ. Το 2019 μάλιστα έκανε μια δωρεά γύρω στα 2,8 εκατομμύρια ευρώ στο εθνικό ινστιτούτο του Κάιρο για την καταπολέμηση του καρκίνου.

Στην συγκεκριμένη λίστα του βρετανικού μέσου βρίσκεται και ένας ακόμα παίκτης από την ομάδα του Μέρσεϊσαιντ και ο λόγος για τον ΆλεξΌξλεϊντ Τσάμπερλεϊν. Ο άσος των «ρεντς» έχει προσφέρει περίπου 100.000 ευρώ στην κοινότητα του Πόρτσμουθ.

Μέσα στις πέντε πρώτες θέσεις της λίστα βρίσκεται και ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Λιούις Χάμιλτον με δωρεές 20 εκατομμυρίων ευρώ!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μοχάμεντ Σαλάχ

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ