Πολλά τα λεφτά για τους Παριζιάνους.

Ο Λιονέλ Μέσι μετά από σχεδόν μια ζωή που ήταν στην Μπαρτσελόνα, πέρσι το καλοκαίρι αποφάσισε να φορέσει την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν με τους φίλους των Παριζιάνων να ονειρεύονται ακόμη και την κατάκτηση του Champions League .

Όμως, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμεναν οι άνθρωποι της Παρί η οποία αποκλείστε από τους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης , ενώ και ο Αργεντινός σούπερ σταρ ήταν από τους παίκτες που βρέθηκαν στο μάτι του κυκλώνα.

Παρόλα αυτά σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Marca, με τον ερχομό του στο Παρίσι, οι Παριζιάνοι εξασφάλισαν το ποσό των 700 εκατομμυρίων ευρώ. Ο υπεύθυνος του σχετικού τμήματος, Μαρκ Άρμοστρονγκ για αυτό τόνισε: “Για συμφωνία που θα μας απέφερε τρία με πέντε εκατομμύρια ευρώ, πλέον μπορούσαμε να ζητήσουμε από πέντε έως οκτώ”.

Παράλληλα διπλασιάστηκε η αξία του κρυπτονομίσματος, με τον γαλλικό σύλλογο να βγάζει περίπου 300 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ρεκόρ σημείωσε και στην πώληση φανελών, με πάνω από 600.000 με το όνομα και τον αριθμό του διεθνή Αργεντινού σούπερ σταρ. Μέχρι τα μισά της σεζόν βγήκε η τρύπα της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 ενώ υπήρξε αύξηση και στα έξοδα από τα εισιτήρια.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεσι

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ