Θρύλος – μύθος – ζωντανή ιστορία του ποδοσφαίρου. Ο Λιονέλ Μέσι είναι όλα αυτά και κάτι παραπάνω. Υπάρχει όμως μια ιστορία που δεν γνωρίζουν πολλοί. Μια ιστορία που την είπε ο ίδιος ο Μέσι, για τον μοναδικό παίκτη που δεν τόλμησε να κοιτάξει στα μάτια. Αυτό συνέβη όταν ο Αργεντινός βρέθηκε στην πρώτη του μέρα […]

Θρύλος – μύθος – ζωντανή ιστορία του ποδοσφαίρου. Ο Λιονέλ Μέσι είναι όλα αυτά και κάτι παραπάνω. Υπάρχει όμως μια ιστορία που δεν γνωρίζουν πολλοί. Μια ιστορία που την είπε ο ίδιος ο Μέσι, για τον μοναδικό παίκτη που δεν τόλμησε να κοιτάξει στα μάτια.

Αυτό συνέβη όταν ο Αργεντινός βρέθηκε στην πρώτη του μέρα με τον Thierry Henry στο κέντρο προπόνησης της FC Barcelona.

“Την πρώτη φορά που μπήκε στα αποδυτήρια, δεν τολμούσα να τον κοιτάξω στο πρόσωπο. Κατάλαβα γιατί είχε καταφέρει τόσο πολύ στην Αγγλία”, δήλωσε ο Lionel Messi σε συνέντευξή του στην καταλανική εφημερίδα Sport .

Είχα μία συγκεκριμένη  εικόνα του και ξαφνικά βρεθήκαμε στην ίδια ομάδα. Αυτό που νιώθω για τον Τίτι είναι μια μορφή θαυμασμού. ” , εξήγησε ο Λέο. Ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος από το ταλέντο του καλύτερου σκόρερ στην ιστορία της Άρσεναλ και της Γαλλίας.

“Έχει αυτή την ικανότητα να ολοκληρώσει τις φάσεις με μία κινηση… Δίνει την εντύπωση ότι είναι εύκολο, φυσικό. Η καριέρα του, η ντρίμπλα του, το τελείωμα του…” , κατέληξε ο Μέσι.

Τελικά οι ποδοσφαιρικοί ήρωες έχουν και εκείνοι τα ινδάλματά τους…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεσι

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ