«Μέσι: Τελείωσε!». Με αυτό τον τίτλο, η γαλλική L’Equipe έκανε γνωστή το μεσημέρι τη Τρίτης την οριστική συμφωνία του Λιονέλ Μέσι. Με την Παρί Σεν Ζερμέν. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η συμφωνία του Αργεντινού σταρ με τους Παριζιάνους είναι για δυο συν ένα έτος. Ενώ ο Μέσι αναμέμενεται στη γαλλική πρωτεύουσα το απόγευμα της Τρίτης […]

«Μέσι: Τελείωσε!». Με αυτό τον τίτλο, η γαλλική L’Equipe έκανε γνωστή το μεσημέρι τη Τρίτης την οριστική συμφωνία του Λιονέλ Μέσι. Με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η συμφωνία του Αργεντινού σταρ με τους Παριζιάνους είναι για δυο συν ένα έτος. Ενώ ο Μέσι αναμέμενεται στη γαλλική πρωτεύουσα το απόγευμα της Τρίτης για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Πριν υπογράψει το συμβόλαιο του. Την Τετάρτη αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του Μέσι.

Νωρίτερα την Τρίτη και παρά το «αντίο» του 34χρονου άσου στους Καταλανούς, κάποια διεθνή ΜΜΕ άφηναν ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής του στο «Καμπ Νου». Αυτό το σενάριο φαίνεται ότι είχε βάση, καθώς, σύμφωνα με Μέσα στην Ισπανία και την Αργεντινή, οι «μπλαουγκράνα» έκαναν την ύστατη προσπάθεια ώστε να κρατήσουν τον ηγέτη τους.

Τον περίμεναν από χθες οι φίλοι της Παρί Σεν Ζερμέν

Στο μεταξύ, εκατοντάδες φίλοι της Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς και φωτορεπόρτερ είχαν συγκεντρωθεί το απόγευμα της Δευτέρας τόσο έξω από το «Παρκ Ντε Πρενς», όσο κι από το αεροδρόμιο, αναμένοντας να φτάσει ο Αργεντινός άσος.

Ταυτόχρονα, ωστόσο, στο Twitter κυκλοφορούσε ένα παπαράτσι βίντεο, στο οποίο φαινόταν ο Καταλανός σταρ να διασκεδάζει στην πολυτελή βίλα του στη Βαρκελώνη, φορώντας το μαγιό του στην πισίνα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεσι

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ