Έχουν πολύ πλάκα τελικά. 1 εκατομμύριο ευρώπουλα για το χαρτομάντηλο που χρησιμοποίησε ο Μέσι για να σκουπίσει τα δάκρια του. Μιλάμε για την συνέντευξη αποχαιρετισμού που είπε το οριστικό αντίο στην Μπαρτσελόνα. Εκείνη την ημέρα όπως θυμάστε ο Αργεντινός σούπερ σταρ ξέσπασε σε κλάματα, και όπως όλος ο κόσμος χρησιμοποίησε ένα χαρτομάντηλο να σκουπίσει τα […]

Έχουν πολύ πλάκα τελικά. 1 εκατομμύριο ευρώπουλα για το χαρτομάντηλο που χρησιμοποίησε ο Μέσι για να σκουπίσει τα δάκρια του. Μιλάμε για την συνέντευξη αποχαιρετισμού που είπε το οριστικό αντίο στην Μπαρτσελόνα.

Εκείνη την ημέρα όπως θυμάστε ο Αργεντινός σούπερ σταρ ξέσπασε σε κλάματα, και όπως όλος ο κόσμος χρησιμοποίησε ένα χαρτομάντηλο να σκουπίσει τα δάκρυα του. Του το είχε δώσει η σύζυγος του Αντονέλα Ρακούζο. Όχι ότι παίζει κάποιο ρόλο αν το είχε πάρει από το περίπτερο όπως ερχόταν.

Ένας φίλος της Μπαρτσελόνα που είναι μεγάλο γατόνι, μετά το τέλος της συνέντευξης έτρεξε και το πήρε. Μες την αναμπουμπούλα πήγε ως εκεί και το άρπαξε το χαρτομάντηλο. Και θέλει τώρα να λύσει το πρόβλημα της ζωής του.

Το ανέβασε σε δημοπρασία στο ίντερνετ και έβαλε ως τιμή εκκίνησης 1.000.000 δολάρια. (σ.σ 852.827 ευρώ)

Μέσι sports365.gr

Μην πείτε ότι καλά υπάρχουν τόσο μ@…ες που θα δώσουν τόσα χρήματα; Υπάρχουν και αρκετοί.

Αλλά η εταιρεία Milonga Customs που ξέρει καλά από χιούμορ,  το έριξε στην πλάκα και προσφέρει στον κόσμο που δεν έχει τόσα χρήματα φτηνές απομιμήσεις. Έφτιαξε την δική της εκδοχή του χαρτομάντηλου.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ