Καθόλου δεν πάει το Παρίσι στο Λιονέλ Μέσι ως τώρα. Εξαιρετικά απογοητευτικό το ξεκίνημα του Αργεντίνου σταρ, με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο κάτοχος των 7 Χρυσών Μπαλών έχει μόλις ένα γκολ σε 9 συμμετοχές στη Ligue 1. O Αργεντινός σταρ είναι συμμετοχικός στις φάσεις των Παριζιάνων, όμως είναι απελπιστικά άστοχος, με τα […]

Καθόλου δεν πάει το Παρίσι στο Λιονέλ Μέσι ως τώρα. Εξαιρετικά απογοητευτικό το ξεκίνημα του Αργεντίνου σταρ, με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο κάτοχος των 7 Χρυσών Μπαλών έχει μόλις ένα γκολ σε 9 συμμετοχές στη Ligue 1.

O Αργεντινός σταρ είναι συμμετοχικός στις φάσεις των Παριζιάνων, όμως είναι απελπιστικά άστοχος, με τα στατιστικά να μιλούν από μόνα τους. Ο «Pulga» είναι μέχρι στιγμής ο ποδοσφαιριστής με το χειρότερο ποσοστό στα τελειώματα από τα Top 5 πρωταθλήματα της Ευρώπης (Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A και Ligue 1). Στο στατιστικό έχουν ληφθεί υπόψιν μόνο οι παίκτες που έχουν επιχειρήσει τουλάχιστον 25 τελικές προσπάθειες.

Συγκεκριμένα, ο Μέσι έχει ποσοστό ευστοχίας μόλις 2.9%! Εντύπωση προκαλεί και η παρουσία του Χάρι Κέιν στο «βάθρο», ο οποίος είναι τρίτος με 3.1%. O Άγγλος επιθετικός έχει σκοράρει μόλις μια φορά σε 13 παιχνίδια της Premier League, για λογαριασμό της Τότεναμ. Το ίδιο ποσοστό με τον Mέσι έχει και ο επιθετικός της Μάιντζ, Καρίμ Ονισίβο, ο οποίος έχει ένα γκολ σε δώδεκα παιχνίδια της Bundesliga.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Legends

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεσι

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ