Ο Φάμπιο Καπέλο έκανε κάποιες αποκαλύψεις για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που σίγουρα δε τις περιμέναμε. Ο Σουηδός σούπερ σταρ συνεχίζει να “κλείνει στόματα” ακόμα και στα 40 του χρόνια, με τη φανέλα της Μίλαν. Βέβαια, μπορεί να εκτελεί και να σκοράρει με κάθε τρόπο, αλλά στα πρώτα του βήματα έπρεπε να δουλέψει πολύ για να […]

Ο Φάμπιο Καπέλο έκανε κάποιες αποκαλύψεις για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που σίγουρα δε τις περιμέναμε.

Ο Σουηδός σούπερ σταρ συνεχίζει να “κλείνει στόματα” ακόμα και στα 40 του χρόνια, με τη φανέλα της Μίλαν. Βέβαια, μπορεί να εκτελεί και να σκοράρει με κάθε τρόπο, αλλά στα πρώτα του βήματα έπρεπε να δουλέψει πολύ για να φθάσει σε αυτό το σημείο.

Όταν βρέθηκε, λοιπόν στη Γιουβέντους, ο τεχνικός της “Μεγάλης Κυρίας“, παρατήρησε ότι ο Ίμπρα είχε πολύ άσχημα τελειώματα. Έτσι, προκειμένου, να βελτιώσει το κομμάτι αυτό, τον “ανάγκασε” να βλέπει καθημερινά βίντεο με τις ενέργειες του Φαν Μπάστεν. «Δεν μπορούσε καλά καλά να σουτάρει! Δεν ήξερε να σουτάρει για να πω την αλήθεια. Ο μάνατζερ του μας είχε πει πως μπορεί να σπάσει.. τα πάντα με τα σουτ του, αλλά αντιλήφθηκαν στις προπονήσεις πως το μόνο που μπορούσε να σπάσει, ήταν τα παράθυρα του γυμναστηρίου της ομάδας», είπε ο Φάμπιο Καπέλο.

«Ο Ίμπρα ήθελε τόσο πολύ να δίνει ασίστ, αλλά του έλεγα πως πρέπει να φτιάξει τις τελικές του ενέργειες. Έπρεπε να μάθει να σουτάρει. Είχε τα ίδια χαρακτηριστικά με τον Φαν Μπάστεν και προσπαθούσα να τον πείσω να δει βίντεο με τον συγκεκριμένο παίκτη και τα κατάφερα», συμπλήρωσε ο 75χρονος Ιταλός κόουτς.

«Ο Ζλάταν κατάλαβε τι έπρεπε να κάνει και τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους…», ανέφερε ο έμπειρος προπονητής.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Legends

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αθλητικές Ιστορίες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ