Λύση win-win και ενδιαφέρον εχει πως θα το πάρει ο Ρονάλντο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι διατεθειμένος να συνεχίσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Στόχος του είναι να συνεχίζει να αγωνίζεται στο Champions League. H Γιουνάιτεντ δεν θα αγωνίζεται, συνεπώς δεν «ψήνεται» να παίξει για χάρη της αυτή τη σεζόν.

Η προετοιμασία των «κόκκινων διαβόλων» για τη νέα αγωνιστική περίοδο έχει ξεκινήσει, αλλά εκείνος παραμένει εκτός ομάδας.

Έχει εξασφαλίσει άδεια και παραμένει στην πατρίδα του, και τη Λισαβόνα, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Στην παρούσα φάση, ο CR7 βρίσκεται κοντά στην Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία είναι διατεθειμένη να κάνει την οικονομική υπέρβαση για να τον κάνει δικό της.

Βέβαια, για να μπορέσει να ξεκινήσει ουσιαστικές διαπραγματεύσεις με τον εκπρόσωπό του, Ζόρζε Μέντες, χρειάστηκε και ο Πορτογάλος σούπερ σταρ να ρίξει κατά πολύ το κασέ του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εμφανίζεται αποφασισμένος να του γίνει μείωση μισθού σε ποσοστό 40% ώστε να μπορέσει να μεταγραφεί στη Μαδρίτη, σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα Ενημέρωσης.

Αλλά η Γιουνάιτεντ δεν είναι διατεθειμένη να τον πουλήσει. Οπότε βρήκε ενα παράθυρο να είναι όλοι ευχαριστημένοι.

Υπάρχει ο όρος στο συμβόλαιο για 2+1 χρόνια διάρκειας. Δηλαδή μετά και από αυτή την χρονιά να ανανεωθεί για ακόμα ένα χρόνο. Όποτε οι Άγγλοι σκέφτηκαν να κάνουν πρώτα την ανανέωση για μια ακόμα χρονιά και μετά να τον δώσουν δανεικό για την χρονιά αυτή.

Έτσι ο Κριστιάνο θα παίξει στο Champions League την φετινή χρονιά, και του χρόνου που αισιοδοξούν ότι θα αγωνίζεται και η Γιουνάιτεντ να επιστρέψει ξανά πίσω.

Λύση win-win και ενδιαφέρον εχει πως θα το πάρει ο Ρονάλντο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κριστιάνο Ρονάλντο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ