Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εμπιστευόταν τυφλά την 53χρονή Μαρία Σίλβα. Ταξιδιωτική πράκτορα. Με τους κωδικούς καρτών και τραπεζικών λογαριασμών. Η γυναίκα για να του ξεπληρώσει την εμπιστοσύνη που της έδειχνε, «έφαγε» από τις κάρτες του μόλις 288 χιλιάδες ευρώ από τον παίκτη της Γιουνάιτεντ. Σε διάστημα τριών χρόνων (2007-2010)…και όχι παραπάνω. Είχε μάλιστα ομολογήσει ότι είχε […]

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εμπιστευόταν τυφλά την 53χρονή Μαρία Σίλβα. Ταξιδιωτική πράκτορα. Με τους κωδικούς καρτών και τραπεζικών λογαριασμών.

Η γυναίκα για να του ξεπληρώσει την εμπιστοσύνη που της έδειχνε, «έφαγε» από τις κάρτες του μόλις 288 χιλιάδες ευρώ από τον παίκτη της Γιουνάιτεντ. Σε διάστημα τριών χρόνων (2007-2010)…και όχι παραπάνω. Είχε μάλιστα ομολογήσει ότι είχε κλέψει και τους Ζορζέ Μέντες, Νάνι και Μανουέλ Φερνάντες, με μικρότερα ποσά πριν από 5 περίπου χρόνια.

Σήμερα, η 53χρονή εργάζεται ως καθαριστήρια.

Ενώ είχε συμφωνήσει να επιστρέψει τα χρήματα στους προκατόχους τους με αντάλλαγμα την ελευθερία της, με μικροκλοπές που έκανε αργότερα κατέληξε να εκτίει ποινή 4 ετών με αναστολή.

Πορτογαλικό μέσο ήρθε σε επαφή μαζί της για να της επιτρέψει να τοποθετηθεί στο ζήτημα, όμως εκείνη αρνήθηκε.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κριστιάνο Ρονάλντο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ