Ένα ατυχές περιστατικό συνέβη για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ένα ατυχές περιστατικό συνέβη για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Δεν πρόκειται περί υγείας ή κάτι που δεν διορθώνεται αλλά πρέπει να ξενέρωσε πολύ ο Πορτογάλος.

Σύμφωνα με την Periodico Mediterraneo, ο υπάλληλος του 37χρονου σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περίπου στις 11:00 οδηγούσε την Bugatti Veyron αξίας 2 εκατομμυρίων ευρώ και έπεσε πάνω στην είσοδο ενός εξοχικού σπιτιού στη Μαγιόρκα.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού σε δηλώσεις του ανέφερε: “Όταν επισκέφτηκα τον Ρονάλντο έπρεπε να περιμένω για λίγο να ανοίξει η πόρτα αλλά με συνάντησαν ένας πολύ ευγενικός άνδρας και γυναίκα. Εκ μέρους του Ρονάλντο υποσχέθηκαν να πληρώσουν όλη τη ζημιά που είχε προκαλέσει η Bugatti.

Μου είπαν να τα φτιάξω όλα και να κρατήσω τα τιμολόγια. Ο μετρητής του νερού χάλασε στο ατύχημα και από τότε δεν μπορώ να ζήσω κανονικά στο σπίτι μου. Η πόρτα πετάχτηκε από τους μεντεσέδες της και γκρεμίστηκαν δύο κολώνες από μπετόν.

Δούλευα όταν η αστυνομία μου είπε για το ατύχημα και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι ο σκύλος μου είχε σκοτωθεί, επειδή είναι πάντα πίσω από την πόρτα. Όταν μπήκα στο ακίνητο, τον είδα να τρέμει από φόβο σε μεγάλη απόσταση από την είσοδο”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κριστιάνο Ρονάλντο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρέλεβιτς: «Στην Ιταλία κάναμε το τέλειο παιχνίδι και κατακτήσαμε το Κόρατς» (vid)
Μπάσκετ

Πρέλεβιτς: «Στην Ιταλία κάναμε το τέλειο παιχνίδι και κατακτήσαμε το Κόρατς» (vid)