«Όλοι όσοι με γνωρίζουν, γνωρίζουν την ατελείωτη αγάπη μου για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τα χρόνια που πέρασα σε αυτόν τον σύλλογο όπου ήταν εκπληκτικά.  O δρόμος που κάναμε μαζί είναι γραμμένος με χρυσά γράμματα στην ιστορία αυτού του μεγάλου και εκπληκτικού συλλόγου. Δεν μπορώ καν να εξηγήσω τα συναισθήματά μου αυτή τη στιγμή, καθώς βλέπω […]

«Όλοι όσοι με γνωρίζουν, γνωρίζουν την ατελείωτη αγάπη μου για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τα χρόνια που πέρασα σε αυτόν τον σύλλογο όπου ήταν εκπληκτικά.  O δρόμος που κάναμε μαζί είναι γραμμένος με χρυσά γράμματα στην ιστορία αυτού του μεγάλου και εκπληκτικού συλλόγου.

Δεν μπορώ καν να εξηγήσω τα συναισθήματά μου αυτή τη στιγμή, καθώς βλέπω την επιστροφή μου στο Ολντ Τράφορντ να ανακοινώνεται παγκοσμίως. Είναι σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, μετά από όλες τις φορές που επέστρεψα για να παίξω εναντίον της.

Ο CR7 γύρισε στο Μάντσεστερ για να γίνει ο GOAT

Ένιωθα πάντα την αγάπη και τον σεβασμό από τους οπαδούς στις κερκίδες, ακόμα και ως αντίπαλος. Αυτό είναι απολύτως 100% το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένα τα όνειρα!

Το πρώτο μου εγχώριο πρωτάθλημα, το πρώτο μου Κύπελλο, η πρώτη μου κλήση στην Εθνική Πορτογαλίας, το πρώτο μου Champions League. Αλλά και το πρώτο μου Χρυσό Παπούτσι, η πρώτη μου Χρυσή Μπάλα, όλα γεννήθηκαν από αυτήν την ιδιαίτερη σχέση μου με τους Κόκκινους Διαβόλους. Η ιστορία έχει γραφτεί στο παρελθόν και θα γραφτεί για άλλη μια φορά! Εχετε το λόγο μου!

Εδώ είμαι!

Επέστρεψα εκεί που ανήκω!

Ας το κάνουμε για άλλη μια φορά!

ΥΓ – Αυτό είναι για σένα, Σερ Άλεξ».

Τα λόγια ανήκουν στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ήταν η επίσημη τοποθέτησή του στα σόσιαλ μίντια μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στην ομάδα που ανδρώθηκε, στην ομάδα που θα έχει για πάντα στην καρδιά του.  παρά το πολύ επιτυχημένο πέρασμά του από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μετά από ένα μεταγραφικό θρίλερ που τον ήθελε να αποδέχεται την πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι. Τελικά ο σπουδαίος Πορτογάλος επέστρεψε στο Μάντσεστερ αλλά για να… ξαναβαφτιστεί “Κόκκινος Διάβολος”.

Και θα μου επιτρέψετε να αναφέρω πως αυτή η απόφασή του επισκιάζει λίγο τη μετακόμιση του Λιονέλ Μέσι στο Παρίσι. Την ίδια ώρα ο Αργεντινός αποφάσισε να αποχωρήσει για πρώτη φορά από την Βαρκελώνη και να δοκιμαστεί στα γήπεδα της Γαλλίας. Αλλά ο Πορτογάλος τοποθέτησε τον πήχη της δυσκολίας στο πιο ψηλό σημείο.

Ο Λιονέλ θέλησε να συναντήσει ξανά τον κολλητό του Νεϊμάρ και τα πετροδόλαρα των Αράβων υπόσχονται να τον φέρουν ξανά στην κορυφή της Ευρώπης. Ο Κριστιάνο, όμως, ακολουθεί το πιο δύσβατο μονοπάτι.

Μάντσεστερ

Σε ηλικία 36 ετών δείχνει πιο έτοιμος για τη μεγαλύτερη πρόκληση ενός ποδοσφαιριστή. Θα αγωνιστεί στο πιο απαιτητικό πρωτάθλημα του πλανήτη. την Premier League, και μάλιστα με τη φανέλα ενός συλλόγου που έχει ξεχάσει τα τελευταία χρόνια τι σημαίνει πρωταθλητισμός.

Ετοιμάζεται να γράψει ιστορία!

Ο Πορτογάλος επέστρεψε στο Μάντσεστερ για να κολλήσει και πάλι στην Γιουνάιτεντ το μικρόβιο του πρωταθλητισμού. Απέναντι στο ακλόνητο φαβορί της Μάντσεστερ Σίτι. Απέναντι στην Λίβερπουλ του Κλοπ, και στην πάντα υπολογίσιμη Τσέλσι, ο CR7 ετοιμάζεται να δείξει τα δόντιά του.

Οι “Κόκκινοι Διάβολοι” έχουν επενδύσει στο ταλέντο τα τελευταία χρόνια. (Σάντσο, Μπρούνο Φερνάντες, Γκρίνγουντ, Σο, Πογκμπά) ωστόσο είναι φανερή η έλλειψη ενός ηγέτη. Ενός ανθρώπου που είναι αλλεργικός στην ήττα και θα ξεκολλήσει το σύνολο από τον βάλτο της μετριότητας και της εποχής των μη απαιτήσεων.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όχι για να αποθεωθεί από κοινό και να συμπληρώσει τα τελευταία ένσημα. Επέστρεψε για να την οδηγήσει ξανά στην κορυφή κουβαλώντας μαζί την αστερόσκονή του.

Μάντσεστερ

Επέστρεψε για να την ξανά εκείνη την ομάδα που άπαντες φοβόντουσαν να αντιμετωπίσουν και βαθιά μέσα τους γνώριζαν πως στο τέλος θα ηττηθούν. Να κάνει ξανά τους “μπέμπηδες” την αρμάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον που έσπερνε τρόμο στα 4 σημεία του γηπέδου. Να τρυπήσουν το ταβάνι τους, να κατακτήσουν ξανά την κορυφή της Αγγλίας και μετέτειπα της Ευρώπης.

Αν μπορεί να το κάνει κάποιος, τότε εκείνος είναι μόνο ο Κριστιάνο. Και τότε θα μπορεί να στεφθεί ως ο GOAT του αθλήματος.

Πηγή: Playboy

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κριστιάνο Ρονάλντο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ