Δεν πάει ο νους σου πόση είναι η συνολική αξία των κοσμημάτων του Κριστιάνο Ρονάλντο και της Χεορχίνα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Χεορχίνα έχουν αδυναμία στα κοσμήματα. Η σύζυγος του Πορτογάλου σταρ στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της ” Soy Georgina” σε πολλές σκηνές εμφανίζεται με πολύ ακριβά κοσμήματα.

Σύμφωνα με τον ειδικό των κοσμημάτων, Στιβ Στόουν τα αντικείμενα τους κοστίζουν πάνω από 6.5 εκατομμύρια ευρώ! Στο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ η 28χρονη influencer εμφανίζεται με κολιέ, σκουλαρίκια και δαχτυλίδι αξίας 3 εκατομμυρίων ευρώ. Ενώ σε άλλη σκηνή, φορά ένα βραχιόλι που κοστίζει περίπου 1,2 εκατομμύρια ευρώ.

Επίσης, ένα ζαφειρένιο δαχτυλίδι που φορά δε άλλη σκηνή κοστίζει 1 εκατομμύριο ευρώ. Στο σύνολο, η αξία των κοσμημάτων της Χεορχίνα εκτιμάται στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Πάμε τώρα και στον Ρονάλντο! Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ από μικρός φορούσε σκουλαρίκια! Αυτά κοστίζουν 20.000 ευρώ. 0 37χρονος κάνει συλλογή από ρολόγια. Τρία από αυτά που έχει στην κατοχή του έχουν αξία περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ!

Το 2018 ως παίκτης της Γιουβέντους, ο Πορτογάλος είχε εμφανιστεί με το αστραφτερό του Frank Muller ρολόι. Η αξία του είναι στα 5 εκατομμύρια ευρώ, μαζί με ένα βραχιόλι και ένα δαχτυλίδι.

Ενώ, στα Παγκόσμια Ποδοσφαιρικά Βραβεία του Ντουμπάι φορούσε το Rolex GMT Master Ice 18 καρατίων. Πρόκειται για το πιο ακριβό Rolex, αξίας περίπου 500.000 ευρώ.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κριστιάνο Ρονάλντο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ