Νέο «επεισόδιο» στην κόντρα τους.

Ο Φερνάντο Σάντος πλήρωσε το… μάρμαρο του αποκλεισμού της Πορτογαλίας από το Μαρόκο στα προημιτελικά του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου, στο Κατάρ.

Ο 68άχρονος τεχνικός αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του, στον οποίο βρισκόταν από το 2014.

Οι περισσότεροι από τους παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκε, όλα αυτά τα χρόνια, τον αποχαιρέτησαν μετά τη λύση της συνεργασίας του με την Πορτογαλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Όχι, όμως, και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο 37χρονος επιθετικός δεν έγραψε ούτε λέξη για την αποχώρησή του, κάτι που προφανώς δεν έγινε τυχαία.

Κάπως έτσι ήρθε να προσθέσει ακόμα ένα «επεισόδιο» στην κόντρα τους, επιβεβαιώνοντας πως οι σχέσεις τους είχαν εσχάτως διαταραχθεί.

Εν αντιθέσει, παίκτες όπως οι Πέπε, Μπερνάρντο Σίλβα, Μπρούνο Φερνάντες, Ρουί Πατρίσιο, Ρούμπεν Ντίας, Ντανίλο Περέιρα, Ραφαέλ Γκερέιρο, Νούνο Μέντες, Γουίλιαμ Καρβάλιο, Βιτίνια, Ζοάο Μάριο, Ματέους Νούνιες, Οτάβιο, Ζοάο Φέλιξ, Αντρέ Σίλβα και Γκονζάλο αποχαιρέτησαν δημόσια τον Φερνάντο Σάντος, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην εξαιρετική συνεργασία που είχαν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Legends

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για World Cup

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κριστιάνο Ρονάλντο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Εθνική Πορτογαλίας

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ