Πάνω που γράφαμε για την λύση win-win που βρήκε η Γιουνάιτεντ για να είναι όλοι ευχαριστημένοι, να ένα πρόβλημα που μπορεί να χαλάσει την μεταγραφή του Κριστιάνο στην 2η ομάδα της Μαδρίτης.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι διατεθειμένος να συνεχίσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Στόχος του είναι να συνεχίζει να αγωνίζεται στο Champions League. H Γιουνάιτεντ δεν θα αγωνίζεται, συνεπώς δεν «ψήνεται» να παίξει για χάρη της αυτή τη σεζόν.

Στην παρούσα φάση, ο CR7 βρίσκεται κοντά στην Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία είναι διατεθειμένη να κάνει την οικονομική υπέρβαση για να τον κάνει δικό της.

Βέβαια, για να μπορέσει να ξεκινήσει ουσιαστικές διαπραγματεύσεις με τον εκπρόσωπό του, Ζόρζε Μέντες, χρειάστηκε και ο Πορτογάλος σούπερ σταρ να ρίξει κατά πολύ το κασέ του. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εμφανίζεται αποφασισμένος να του γίνει μείωση μισθού σε ποσοστό 40% ώστε να μπορέσει να μεταγραφεί στη Μαδρίτη, σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα Ενημέρωσης.

Πάνω που γράφαμε για την λύση win-win που βρήκε η Γιουνάιτεντ για να είναι όλοι ευχαριστημένοι, να ένα πρόβλημα που μπορεί να χαλάσει την μεταγραφή του Κριστιάνο στην 2η ομάδα της Μαδρίτης.

Οι οπαδοί της Ατλέτικο Μαδρίτης δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να δουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην ομάδα τους. Ειδικά μόλις βγήκαν στην φόρα τα δημοσιεύματα που θέλουν να φεύγει ο Αντουάν Γκριεζμάν, προκειμένου να δημιουργήσουν χώρο στο ρόστερ τους για τον Πορτογάλο.

Έτσι λοιπόν οι κολτσονέρος δημιούργησαν το χάσταγκ #ContraCR7, και κάνει τον γύρω του Twitter.

Να θυμίσουμε την κακή προϊστορία μεταξύ των δύο πλευρών, όταν στον τελικό του Champions League το 2014 ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε πανηγυρίσει έξαλλα, βγάζοντας και την μπλούζα του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κριστιάνο Ρονάλντο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατλέτικο Μαδρίτης

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ