Δύσκολα τα πράγματα για τον Κιλιάν Μπαπέ. Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν, φαίνεται ότι δεν έχει θαυμαστές στο Μποντί, στα περίχωρα του Παρισιού. Είναι το μέρος που ο Γάλλος μεγάλωσε και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Σε ένα από τα μεγάλα γκράφιτι με τη μορφή του, κάποιοι έγραψαν: «Μπαπέ, είσαι νεκρός». Αυτή η […]

Δύσκολα τα πράγματα για τον Κιλιάν Μπαπέ. Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν, φαίνεται ότι δεν έχει θαυμαστές στο Μποντί, στα περίχωρα του Παρισιού. Είναι το μέρος που ο Γάλλος μεγάλωσε και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Σε ένα από τα μεγάλα γκράφιτι με τη μορφή του, κάποιοι έγραψαν: «Μπαπέ, είσαι νεκρός». Αυτή η «επίθεση» στον Μπαπέ, δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο, αλλά πολιτικούς λόγους. Ο 23χρονος επιθετικός και η οικογένειά του υποστηρίζουν την σοσιαλίστρια υποψήφιο, Σιλβάν Τομασίν, στην προεκλογική εκστρατεία για τις δημοτικές εκλογές.

Αυτό δε βρίσκει σύμφωνο τους συγχωριανούς του και θέλησαν να του το δείξουν έμπρακτα. Ο άσος των Παριζιάνων και η οικογένειά του προσφέρουν φιλανθρωπικό έργο, μέσω του ιδρύματος “Inspired by KM.

Η υποφήφια πολιτικός, Τομασίν, σοκαρισμένη από αυτό το περιστατικό υπέβαλε καταγγελία. Ενώ, παράλληλα, δημοσίευσε και μία ανάρτηση στο facebook. «Είναι αφόρητο. Κάποιος που δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική και μόνο επειδή είναι φίλος απειλείται με θάνατο».

🇫🇷 En el marco de su posible fichaje al Real Madrid, Mbappe recibió amenazas de muerte en el conocido mural de Bondy. Además también escribieron insultos hacia la política Sylvine Thomassin, que se presenta a las elecciones por la alcaldía y que la consideran cercana al jugador. pic.twitter.com/VahLzUIRiM

— Fútbol y Política (@FutboliPolitica) January 11, 2022

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Legends

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κιλιαν Μπαπε

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ