Οι πανηγυρισμοί καλά κρατούν και οι δύο Έλληνες συνεχίζουν να είναι στο επίκεντρο, χωρίς να επηρεάζονται από τις σχέσεις Ελλάδας - Τουρκίας.

Πραγματική τρέλα επικρατεί στις τάξεις των φίλων της Τραμπζόνσπορ, μετά  την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της.  Ο Τάσος Μπακασέτας γνώρισε την αποθέωση, τόσο αυτός όσο και ο άλλος Έλληνας της ομάδας Σιώπης από τους Τούρκους οπαδούς.

Οι πανηγυρισμοί καλά κρατούν και οι δύο Έλληνες συνεχίζουν να είναι στο επίκεντρο, χωρίς να επηρεάζονται από τις σχέσεις Ελλάδας – Τουρκίας.

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά της ομοφοβίας και της τρανσοφοβίας, ο Τάσος Μπακασέτας ένα μήνυμα ενότητας για τους δύο λαούς με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Το ποδόσφαιρο και ο αθλητικός γενικότερα πρέπει να βοηθάει τον κόσμο να έρθει πιο κοντά, ανεξαρτήτως χρώματος, θρησκείας, φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού, εθνικότητας. Ειδικά αυτές τις δύσκολες στιγμές, όταν χιλιάδες άνθρωποι υποφέρουν από έναν άσκοπο πόλεμο. Είμαι αρκετά τυχερός να έχω λάβει τόνους αγάπης από τον τουρκικό λαό. Με κάνατε να αισθανθώ καλοδεχούμενος από την πρώτη μέρα και ποτέ δεν σταματήσατε να εκφράζετε την αγάπη σας. Είμαι υπερήφανος που πανηγύρισα αυτόν τον τίτλο με τους Τούρκους φίλους μου”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Στην φωτογραφία που ανέβασε εκτός από τον ίδιο και τον Σιώπη, βρίσκονται δύο Τούρκοι συμπαίκτες του, ο Ουγκουρτζάν Τσακίρ και ο Αμπντουλκαντίρ Εμιούρ. Οι δύο Έλληνες κρατούν την τουρκική σημαία και οι δύο Τούρκοι την ελληνική.

Απλοί Τούρκοι φίλαθλοι επιδοκίμασαν τον 28χρονο διεθνή, στέλνοντας διαδικτυακά μηνύματα αγάπης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tasos Mpakasetas (@tasos_mpak)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για SuperLig

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ