Όλο και περισσότερες ομάδες θέλουν να αποκτήσουν τον Δημήτρη Πέλκα αφού δήλωσε ότι θέλει να αποχωρήσει από την Φενέρμπαχτσέ. Ένας σύλλογος όμως έχει ξαναενδιαφερθεί για τον 28χρονο. Kαι αυτός δεν είναι άλλος από την Μπολόνια.  Είναι γνωστό ότι ο Πέλκας δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον προπονητή της Φενέρ Βίτορ Περέιρα και σύμφωνα με τα Τουρκικά μέσα θέλει να αποχωρήσει.  Δεν είναι λοιπόν καθόλου απίθανο η Ιταλική ομάδα να επανέλθει για τον Έλληνα διεθνή. Που μάλιστα ενδιαφέρεται από το καλοκαίρι. Μάλιστα, η Μπολόνια είχε κάνει πρόταση 9 εκατομμυρίων ευρώ αλλά η […]

Όλο και περισσότερες ομάδες θέλουν να αποκτήσουν τον Δημήτρη Πέλκα αφού δήλωσε ότι θέλει να αποχωρήσει από την Φενέρμπαχτσέ.

Ένας σύλλογος όμως έχει ξαναενδιαφερθεί για τον 28χρονο. Kαι αυτός δεν είναι άλλος από την Μπολόνια. 

Είναι γνωστό ότι ο Πέλκας δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον προπονητή της Φενέρ Βίτορ Περέιρα και σύμφωνα με τα Τουρκικά μέσα θέλει να αποχωρήσει. 

Δεν είναι λοιπόν καθόλου απίθανο η Ιταλική ομάδα να επανέλθει για τον Έλληνα διεθνή. Που μάλιστα ενδιαφέρεται από το καλοκαίρι. Μάλιστα, η Μπολόνια είχε κάνει πρόταση 9 εκατομμυρίων ευρώ αλλά η απάντηση ήταν αρνητική από την Τουρκική ομάδα .Δεν φαίνεται να τα παρατάει όμως η Μπολόνια καθώς ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τον πρώην παίχτη του ΠΑΟΚ. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για SuperLig

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Φενερμπαχτσέ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ