Ο Δημήτρης Πέλκας ζει το όνειρο του εξωτερικού στην Τουρκία και την Φενέρ. Φαίνεται πως ζήλεψαν και άλλοι ασπρόμαυροι. Και ετοιμάζονται για μετακόμιση. Το όνομα του Γιάννη Μιχαηλίδη βρίσκεται και πάλι σε μεταγραφικό σενάριο που αφορά τη Φενέρμπαχτσε. Η Φενέρ είναι έτοιμη να μπει στις τελικές συζητήσεις για την παραχώρηση του Ούγγρου κεντρικού αμυντικού Ατίλα […]

Ο Δημήτρης Πέλκας ζει το όνειρο του εξωτερικού στην Τουρκία και την Φενέρ. Φαίνεται πως ζήλεψαν και άλλοι ασπρόμαυροι. Και ετοιμάζονται για μετακόμιση.

Το όνομα του Γιάννη Μιχαηλίδη βρίσκεται και πάλι σε μεταγραφικό σενάριο που αφορά τη Φενέρμπαχτσε.

Η Φενέρ είναι έτοιμη να μπει στις τελικές συζητήσεις για την παραχώρηση του Ούγγρου κεντρικού αμυντικού Ατίλα Σάλαϊ. Και ν αναζήτηση του αντικαταστάτη έχει ξεκινήσει με δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ο Γιάννης Μιχαηλίδης έχει προταθεί από το γραφείο του ατζέντη που τον εκπροσωπεί.

Ο Ατίλα Σάλαϊ αποκτήθηκε από τον Απόλλωνα Λεμεσού το καλοκαίρι του 2019 έναντι 400.000 Ευρώ. Η Φενέρ τον έκανε δικό της τον Ιανουάριο του 2021 έναντι 2 εκ. Ευρώ και τώρα ετοιμάζεται να τον πουλήσει με ένα ποσό που ίσως φτάσει τα 15 εκ. Ευρώ με την χρηματιστηριακή αξία του Ούγγρου να εκτινάσσεται!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για SuperLig

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ