Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο έσπασαν το... ρόδι οι Κρητικοί.

Ο Βόλος υποδέχθηκε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League, με τους φιλοξενούμενους να φθάνουν στην πρώτη νίκη τους φέτος με 1-0.

Σε ένα ματς χωρίς πολλές φάσεις οι Κρητικοί αναδείχθηκαν νικητές χάρη στο γκολ του Απόστολου Διαμαντή στο 5’.

Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ από τον Λάρσον, ο Πασαλίδης έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι. Στη συνέχεια, ο 22άχρονος σέντερ μπακ και πάλι με το κεφάλι την έσπρωξε στα δίχτυα.

Ωστόσο, τελείωσαν τον αγώνα με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Έρικ Λάρσον στο 76’.

Στο 45’ ο Τομ Φαν Βερτ έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε αρκετά άουτ, ενώ στο 74’ ένα σουτ του Μίλος Ντέλετιτς ο Στίβενς χρειάστηκε δεύτερη προσπάθεια για να το μπλοκάρει.

Οι Θεσσαλοί αύξησαν την πίεσή τους στα τελευταία λεπτά και απείλησαν σε δύο περιπτώσεις με τον Νίκολας Μεζκουίντα, χωρίς όμως να μπορέσουν να βρουν δίχτυα.

Έτσι, το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, με τους παίκτες του Νίκου Νιόπλια να πανηγυρίζουν το πρώτο «τρίποντο» για φέτος. Αυτή ήταν, παράλληλα, η πρώτη ήττα των Θεσσαλών.

Βόλος: Κλέιμαν, Λούνα (84′ Ουές), Εσκοβάλ (74′ Μεζκουίντα), Σέλης, Άλχο (90′ Τσέλιος), Τσοκάνης, Ματίγια (46′ Β. Φερνάντες), Μπαριέντος, Ντέλετιτς, Φερνάντες, Φαν Βερτ.

ΟΦΗ: Στίβενς, Διαμαντής, Βούρος, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Μεγιάδο (80′ Γιαννούλης), Ντιουσέ, Λάρσον, Μπουζούκης (59′ Καμάου), Θοράρινσον (68′ Στάικος), Ντίκο (81′ Θεοδοσουλάκης).

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα:





Κρεσέντο χαμένων ευκαιριών των γηπεδούχων:



Ο Ντικό εξουδετέρωσε τον Κλέιμαν αλλά δεν απείλησε:




0-1 ο Διαμαντής με κεφαλιά «ψαράκι»:



Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΟΦΗ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ