Χωρίς νικητή το πρώτο ματς για τη σεζόν 2022-2023 στη Super League.

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο έγινε η πρεμιέρα για τη φετινή Super League, με τον Βόλο να υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι γηπεδούχοι, πριν από το ματς, είχαν να επιδείξουν μόνο μία νίκη σε οκτώ αναμετρήσεις τους με τους Αρκάδες. Tώρα, οι δύο αντίπαλοι ήρθαν ισόπαλοι, 3-3.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες έδειξαν κινητικότητα και πέτυχαν από ένα γκολ η καθεμία, πηγαίνοντας ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Το ματς ξεκίνησε με δυνατές μονομαχίες και σκληρά μαρκαρίσματα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν και πολλές κίτρινες κάρτες.

Ο Ασιέρ Μπενίτο πέτυχε το πρώτο γκολ της σεζόν 2022-2023 στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στο 27’ ο έφυγε στο όριο, πλάσαρε πάνω στον Κλέιμαν κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Τομ Φαν Βέερτ έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 33’, με κεφαλιά. Ωστόσο, στο 56’ το συγκρότημα της Μαγνησίας πήρε εκ νέου το προβάδισμα με πολύ όμορφο πλασέ του Πάολο Φερνάντες.

Ο Μίλος Ντέλετιτς αύξησε τη διαφορά, στο 65’. Έκανε την ντρίμπλα, έφερε την μπάλα στο δεξί και σκόραρε για το 3-1.

Ωστόσο, οι Αρκάδες δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και μείωσαν με τον Λέο Τιλίκα στο 68’. Ο Άλβαρες έκανε τη σέντρα, εκείνος έπιασε την κεφαλιά και σημείωσε όμορφο γκολ, για το 3-2.

Το τελικό 3-3 διαμόρφωσε στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων ο Χερόνιμο Μπαράλες. Η λανθασμένη αντίδραση των γηπεδούχων στην άμυνα έφερε τον Πίτσου Ατιένθα αριστερά και μέσα στην περιοχή.

Εκείνος έβγαλε τη χαμηλή σέντρα και ο Αργεντινός, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή, έκανε την προβολή και από κοντά ισοφάρισε.

Βόλος (Τανσό): Κλέιμαν, Άλχο (82′ Ταχάτος), Σιελής, Εσκοβάλ, Λούνα, Ματίγια (57′ Ουεντράογκο), Τσοκάνης, Φερνάντες (88′ Τσέλιος), Ντέλετιτς (82′ Ουές), Φερνάντεζ, Φαν Βέερτ.

Αστέρας Τρίπολης (Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνο, Ατιένζα, Αλβάρες – Μπερτόλιο, Στάνκο, Μουνάφο (71′ Σονί), Γκαρντάβσκι (61′ Σίτο, 79′ Γκαρσία), Μπενίτο (61′ Μπαράλες), Ριέρα (46′ Τιλίκα).

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:





3-3, «buzzer beater» από τον Μπαράλες:



Μειώνει σε 3-2 με κεφαλιά ο Τιλίκα:




Τρομερή συνεργασία και 3-1 από τον Ντέλετιτς:




2-1 με εκπληκτικό σουτ του Φερνάντες:



Φανταστική κυκλοφορία και χαμένη ευκαιρία του Φαν Βέερτ:




1-1, άμεση απάντηση του Φαν Βέερτ:




Το πρώτο γκολ της χρονιάς ο Μπενίτο:




Στο δοκάρι η προσπάθεια του Ριέρα:



Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αστέρας Τρίπολης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ