Τι δήλωσε ο προπονητής της Λαμίας από την Ολλανδία, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Στην Ολλανδία πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, η Λαμία.

Οι Φθιωτείς βρίσκονται στην πόλη Άλκμααρ και θέτουν τις βάσεις εν όψει της συμμετοχής τους στο καινούριο πρωτάθλημα της Super League, δουλεύοντας σκληρά έως τις 30 Ιουλίου.

Επί ολλανδικού εδάφους οι παίκτες πραγματοποιούν διπλές προπονήσεις, ώστε να εμφανιστούν πανέτοιμοι την καινούρια σεζόν.

Το πρόγραμμά τους δεν περιλαμβάνει μόνο προπονήσεις και γυμναστήριο, αλλά και ποδήλατο, καθώς με αυτό μεταβαίνουν οι ποδοσφαιριστές στα γήπεδα που γίνεται το κύριο μέρος της προετοιμασίας.

Ο Λεωνίδας Βόκολος, μιλώντας για την προετοιμασία τους μέχρι στιγμής, ανέφερε: «Είμαστε σε ένα εξαιρετικό μέρος στην Ολλανδία.

Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από τις συνθήκες που έχουμε βρει.

Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση για την προσπάθεια που έχει κάνει αυτή τη χρονιά, να παρέχει αυτές τις συνθήκες στην ομάδα.

Αυτό που μένει, το κάνουμε σε καθημερινή βάση και το έχω πει πάρα πολλές φορές στα παιδιά, είναι πως χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από όλους μας.

Να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στον στόχο μας.

Δουλεύουμε καλά, σε πολύ καλό επίπεδο. Τα παιδιά ανταποκρίνονται.

Από την αρχή έχω πει πως η προσπάθειά μας είναι για να δημιουργηθεί ένα πάρα πολύ δυνατό σύνολο και μια οικογένεια με γερές βάσεις.

Όπως στη διάρκεια της δύσκολης φετινής χρονιάς, ώστε να μπορέσουμε να αντέξουμε και να δημιουργήσουμε το γκρουπ εκείνο που θα μας φέρει κοντά στον στόχο μας».

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ