Βιεϊρίνια: «Θέλω να σπουδάσω, να εκπαιδευτώ και να συνεχίσω στον ΠΑΟΚ»

Βιεϊρίνια: «Θέλω να σπουδάσω, να εκπαιδευτώ και να συνεχίσω στον ΠΑΟΚ»

Ένας από τους καλύτερους, σημαντικότερους και πιο επιτυχημένους ποδοσφαιριστές όλης της ιστορίας του ΠΑΟΚ, μιλάει σήμερα στο PAOK24. Άλλη μία συνέντευξη του ηγέτη της ομάδας, αρκετά διαφορετική όμως σε σχέση με το περιεχόμενο και όσα αποκαλύπτει για το μέλλον.

Παίζει ποδόσφαιρο ακόμη ένα έτος, έχει όμως ήδη αποφασίσει για το μέλλον. Ο Αντρέ Βιεϊρίνια μας μίλησε στην Ολλανδία και αποφάσισε μέσα από το PAOK24 να αναφερθεί και στην επόμενή του ημέρα στο χώρο, αλλά και στον Δικέφαλο του Βορρά.

Τον γνωρίσαμε το καλοκαίρι του 2008! Πέρασαν 15 χρόνια από εκείνη την πρώτη προετοιμασία, αλλά ο Αντρέ στα 37 του παραμένει το ίδιο προσιτός, ευγενικός, αλλά και ξεκάθαρος στις απόψεις του. Εννοείται ότι τον σεβασμό τον έχει κερδίσει με τις πράξεις και την αυταπάρνησή του μέσα στο γήπεδο, αλλά και με τον χαρακτήρα του εκτός αυτού. Του ζητήσαμε να κάνει απολογισμό και αυτοκριτική για τα περσινά, θέσαμε όμως και τα φετινά: Και τα μεταγραφικά και τις ανάγκες όπως εκείνος τις βλέπει.

Ξεκινήσαμε όμως από τα δικά του και μόνος του ο Βιεϊρίνια μας γνωστοποίησε τις σκέψεις και τις αποφάσεις του για το μέλλον. Για δείτε…

Πότε πήρες την απόφαση ότι θα συνεχίσεις να παίζεις για έναν ακόμη χρόνο και πως το ένιωσες;

«Η απόφαση βγαίνει καθημερινά. Όπως έχω πει πολλές φορές, εάν νιώθω ότι μπορώ να προσφέρω κάτι στην ομάδα στο ποδοσφαιρικό κομμάτι, θα συνεχίσω. Νιώθω ότι θα μπορέσω να βοηθήσω ακόμη, αλλά για να μην μπούμε πάλι στην διαδικασία να δούμε στο τέλος της σεζόν πως θα είμαστε κτλ, θεωρώ ότι για μένα φτάνει ένας ακόμη χρόνος για να είμαι ποδοσφαιριστής»

Από που αντλείς κίνητρο για να συνεχίσεις;

«Είναι πολλά πράγματα! Είναι η χαρά του παιχνιδιού, η χαρά της προπόνησης, φυσικά στις προετοιμασίες όχι και τόσο πολύ (γέλια), αλλά θέλω να προσφέρω, νιώθω ότι μπορώ να το κάνω ακόμη. Μπορώ να δώσω στα νέα παιδιά να καταλάβουν πρώτα που βρίσκονται και δεύτερον τι μπορούν να βελτιώσουν για να εξελιχθούν. Αυτό είναι το κίνητρό μου».

Για να πάρεις την απόφαση βλέπεις περισσότερο το σώμα ή το μυαλό σου;

«Βλέπω και τα δύο! Το μυαλό θέλει να συνεχίσει, το σώμα όχι και τόσο. Η φετινή προετοιμασία θα είναι η τελευταία μου. Δεν είναι ότι δυσκολεύομαι, αλλά φτάνεις σε ένα σημείο που θες να κάνεις το επόμενο βήμα και το επόμενο βήμα θα είναι αύριο μεθαύριο να βοηθήσω την ομάδα από άλλο πόστο. Αυτή η χρονιά θεωρώ ότι θα είναι χρονιά αλλαγής. Θέλω να μάθω πολλά πράγματα, θέλω να σπουδάσω στο τέλος της χρονιάς ούτως ώστε να είμαι περισσότερο έτοιμος στο πόστο που θέλω να αναλάβω!»

Πηγή: paok24.gr 

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ