Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός το έχει ξανακάνει.

O Ματιέ Βαλμπουενά μετά την νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα προχώρησε σε δηλώσεις και μεταξύ άλλων ανέφερε πως η ομάδα του είναι σε καλό δρόμο αλλά και στο ότι είναι το δεύτερο γκολ που σημειώνει με κεφαλιά. Η πρώτη ήταν με την Εθνική Γαλλίας στο φιλικό ματς απέναντι στη Γερμανία τον Φεβρουάριο του 2013.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ματιέ Βαλμπουενά στην COSMOTE TV: Για το αν έχει σκοράρει ξανά με κεφαλιά: “Είναι η δεύτερη φορά. Το έχω κάνει και με τη Γαλλία κόντρα στη Γερμανία και είμαι ευτυχισμένος που το κατάφερα”.

Για το ματς: “Ήταν πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη. Έχουμε καινούριο προπονητή, καινούρια ενδεκάδα. Ήταν σημαντικό να ξεκινήσουμε με καλό τρόπο το πρωτάθλημα. Παίξαμε με πάθος και θέληση κι έτσι καταφέραμε να κερδίσουμε”.

Για το αν βλέπει βελτίωση στην ομάδα: “Νομίζω ότι γίνεται δουλειά. Έχουμε καινούριο προπονητή που προσπαθεί να δείξει τις ιδέες του και εμείς προσπαθούμε να τις αφομοιώσουμε. Σήμερα έπαιξαν νέοι παίκτες και έδειξαν καλή εικόνα. Είμαστε σε καλό δρόμο. Είναι σημαντικό να προετοιμάσουμε το παιχνίδι της Πέμπτης και θέλουμε να συνεχίσουμε δείχνοντας βελτίωση”.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ