Ταξίδι αστραπή για το τελευταίο παζλ που ψάχνει ο Ολυμπιακός κάνει ο Μοντεστό. Όχι φυσικά για βασική θέση, αλλά για “ανάσες” στον Ρέαμπτσιουκ. Στο αριστερό άκρο της άμυνας. Πάμε όμως να τα πάρουμε από την αρχή. Από το καλοκαίρι αναφέρουμε πως ο Ολυμπιακός έχει κενά στην άμυνα του. Τόσο στα στόπερ, όσο και στα πλάγια. […]

Ταξίδι αστραπή για το τελευταίο παζλ που ψάχνει ο Ολυμπιακός κάνει ο Μοντεστό. Όχι φυσικά για βασική θέση, αλλά για “ανάσες” στον Ρέαμπτσιουκ. Στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Πάμε όμως να τα πάρουμε από την αρχή.

Από το καλοκαίρι αναφέρουμε πως ο Ολυμπιακός έχει κενά στην άμυνα του. Τόσο στα στόπερ, όσο και στα πλάγια.

Με την επιστροφή Σεμέδο το μόνο σίγουρο είναι πως στα στόπερ έχει κοπάσει κάπως η ανάγκη για ενίσχυση. Παρ’ όλα αυτά οι Ερυθρόλευκοι έχουν ήδη βρει μία ακόμη λύση, για να θωρακιστεί το κεντρικό δίδυμο της άμυνας.

Στα αριστερά όμως η θέση έμοιαζε γυμνή.

Ένα θετικό που προέκυψε όμως είναι οι εμφανίσεις του Ρέαμπτσιουκ στον Ολυμπιακό.  Οι “Ερυθρόλευκοι” άρχισαν να βλέπουν με πολύ καλό μάτι τον Μολδαβό και τον εμπιστεύονται. Αν κάνει στον Μαρτίνς – κάνει και στην διοίκηση εξάλλου!

Για να μπορέσει όμως ο Ολυμπιακός να είναι συνεπής σε όλες του τις υποχρεώσεις ο Όλεγκ θα χρειαστεί και ένα μπακ απ.

Αυτός είναι ο λόγος που ο Μοντεστό έχει γεμίσει την κάρτα με μίλια και πηγαινοέρχεται στα …εξωτερικά!

Και φαίνεται πως τον βρήκε. Ένα ταλέντο που όχι μόνο θα ξεκουράζει, αλλά και θα αποτελεί λίρα 100 για τον φετινό Ολυμπιακό στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Να περιμένετε ονόματα το επόμενο (άμεσο) διάστημα!

Τώρα, όσον αφορά τις 2 άλλες θέσεις, εκείνης του στόπερ και του 8ριου, στις οποίες επίσης θα ενισχυθεί η ομάδα τον Γενάρη, το μόνο βέβαιο που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι πως οι παίκτες που θα έρθουν θα είναι από το…πάνω ράφι!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ