Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Deal» ο Νικόλας Τριμμάτης ουσιαστικά έκανε εμφανές σε όλους πως εμπλέκεται στον Άρη

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Deal» ο Νικόλας Τριμμάτης ουσιαστικά έκανε εμφανές σε όλους πως εμπλέκεται στον Άρη, με την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ βέβαια να μην έχει ενημερώσει για κάτι, για την ώρα.
Οι φήμες ήταν πολλές το τελευταίο διάστημα και πλέον όπου υπάρχει καπνός ΠΑΝΤΑ υπάρχει και φωτιά.

Έτσι και στον Άρη, όπου ο …αντιπρόεδρος του Άρη, Τριμμάτης αποκάλυψε τα πλάνα το για την ομάδα. Μιλάμε για έναν πολυεκατομμυριούχο, με αγάπη για την Θεσσαλονίκη και τον Άρη, ο οποίος έχει λατρεία για τις επιχειρήσεις γύρω από το ποδόσφαιρο και ανέφερε πως :«Tο ποδόσφαιρο όμως», λέει, «με ενδιαφέρει γενικότερα. Θέλω να βοηθήσω να έχει πολιτιστικό ενδιαφέρον και να μην είναι τόπος ξεσπάσματος. Ξέρετε, στον Άρη, υπάρχει ένα μεγαλόπνοο σχέδιο και θα βοηθήσω στην υλοποίησή του. H διοίκηση έχει κάνει φιλότιμες προσπάθειες σε όλα τα επίπεδα και αυτές θα ευοδωθούν”.

O κ. Tριμμάτης τονίζει μάλιστα ότι σε αυτό το πρίσμα θα οδηγήσει η αξιοποίηση έκτασης 170 στρεμμάτων στην περιοχή του αεροδρομίου, όπου θα φτιάξει στάδιο, εμπορικό κέντρο, σινεμά και κα. “Θέλουμε το ποδόσφαιρο να είναι μια μέρα έξω με την οικογένεια! κατάλαβα ότι δεν είναι όλες οι ομάδες ίδιες. Oι μεγάλες ομάδες είναι αυτές στις οποίες υπάρχει μεγάλο πάθος και όραμα” τονίζει.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο νέος …Μίδας που εμπλέκεται στην ΠΑΕ Άρης έχει βρεθεί ουκ ολίγες φορές στο γήπεδο, και παρακολούθησε από κοντά τα παιχνίδια της αγαπημένης του ομάδας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ