Ο Γερμανός μέσος θα δοκιμάσει να ανεβάσει «στροφές» στις προσεχείς προπονήσεις του Άρη.

O Λούκας Ρουπ βρίσκεται σε… τροχιά επιστροφής στον Άρη εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Οι Θεσσαλονικείς δοκιμάζονται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 2 Απριλίου, στο δεύτερο παιχνίδι τους στα φετινά πλέι οφ της Super League.

Ο Γερμανός μέσος ακολουθεί το τελευταίο διάστημα ατομικό πρόγραμμα, ενώ έχασε τα ματς με τη Λαμία, τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον ΠΑΟΚ.

Την Τρίτη (28/03) συνέχισε να δουλεύει μόνος του. Ωστόσο, μες στις επόμενες ημέρες θα επιχειρήσει να ανεβάσει «στροφές» στις προπονήσεις των «κιτρίνων», ελπίζοντας να προλάβει να επιστρέψει για το ματς με τους Πειραιώτες.

Όπως ενημέρωσαν οι «κίτρινοι»: «Μετά το ρεπό της Δευτέρας, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Άρη.

Η προπόνηση της Τρίτης ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραïσκάκης” (02/04, 21.00), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Stoiximan Super League της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε ενδυνάμωση στο γυμναστήριο και παιχνίδια με στόχο την αερόβια αντοχή (ο Λούκας Ρουπ έκανε ατομικό).

Αύριο, Τετάρτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (πρωινή προπόνηση στο Δασυγένειο)».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ