Είχαμε καιρό να ακούσουμε για στημένο παιχνίδι στην Σούπερ Λιγκ (Μα είναι δυνατόν στην χώρα της διαφάνειας;) και σκάει το ταχυδρομικό περιστέρι από την αδιάφθορη ΟΥΕΦΑ για περίεργο ματσάκι στην δικιά μας λίγκα. Είχαν φορτώσει στο χινάρι και τελικά από σύμπτωση έμεινε στο -0-. Που στο καλό είμαστε εμείς και τα χάνουμε τα καλα; Πρόκειται […]

Είχαμε καιρό να ακούσουμε για στημένο παιχνίδι στην Σούπερ Λιγκ (Μα είναι δυνατόν στην χώρα της διαφάνειας;) και σκάει το ταχυδρομικό περιστέρι από την αδιάφθορη ΟΥΕΦΑ για περίεργο ματσάκι στην δικιά μας λίγκα. Είχαν φορτώσει στο χινάρι και τελικά από σύμπτωση έμεινε στο -0-. Που στο καλό είμαστε εμείς και τα χάνουμε τα καλα;

Πρόκειται για τον αγώνα ΝΠΣ Βόλος-Λαμία (0-0) για τα play out της Super League που είχε γίνει στις 29 Ιουνίου του 2020. Μετά από παραγγελία της UEFA η Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου ξεκίνησε προκαταρκτική εξέταση για αλλοίωση αποτελέσματος στο παιχνίδι του Βόλου με τη Λαμία που έληξε χωρίς σκορ στις 29 Ιουνίου για τα play out της Superleague, όπως ανέφερε σήμερα η εφημερίδα «Θεσσαλία».

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Θεσσαλία», μετά από το σχετικό έλεγχο που διεξήγαγε η UEFA, έχει συλλέξει στοιχεία βάσει των οποίων υπάρχει ανάμειξη τριών ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για δύο Έλληνες παίκτες του ΝΠΣ Βόλος και έναν ξένο της Λαμίας, οι οποίοι συνεχίζουν μάλιστα να αγωνίζονται στις ομάδες και φέρονται να είχαν σκοπό τον στοιχηματισμό και την αποκόμιση παράνομου οφέλους.

Μάλιστα, αναφέρεται πως και οι τρεις βρισκόταν αρκετό καιρό υπό την επιτήρηση της UEFA για προηγούμενα παιχνίδια.

Βόλος-Λαμία 0-0: Θα ξεχάσουν ότι έπαιξαν... (photos)

Γι’ αυτό η Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου μετά από παραγγελία της UEFA, προανήγγειλε προκαταρκτική εξέταση για ενδεχόμενη αλλοίωση αποτελέσματος στο παιχνίδι ΝΠΣ Βόλος-Λαμία.

Αυτό που προκύπτει είναι πως τις επόμενες ημέρες θα κληθούν στον πταισματοδίκη Βόλου για κατάθεση ο πρόεδρος, ο τότε προπονητής και οι δύο ποδοσφαιριστές του ΝΠΣ Βόλος. Παράλληλα, στον πταισματοδίκη Λαμίας θα κληθούν ο πρόεδρος, ο τότε προπονητής και ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας, προκειμένου να καταθέσουν.

Τι είχε γίνει τότε

Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, το ματς του «Πανθεσσαλικού» θα… ξεχαστεί μάλλον γρήγορα, αφού οι καλές στιγμές ήταν ελάχιστες.Ο Βόλος μπήκε καλύτερα στο ματς κι έχασε δύο ευκαιρίες στο 12’ και στο 13’ με τους Μάντζη και Τσαούση, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται χωρίς άλλες σημαντικές ευκαιρίες. Στο β’ ημίχρονο ο Θεοδωρόπουλος αντέδρασε πολύ καλά στο 63’ σε φάουλ του Μουνίθ, ενώ το αμέσως επόμενο λεπτό η Λαμία έφτασε κοντά στο γκολ με τον Βιγιάλμπα, όμως Τσοκάνης πρόλαβε να διώξει με το κεφάλι το σουτ του Αργεντινού.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ